Навіщо священику Московського патріархату отцю Олександру (Олександр Левчук) 5 люксових автомобілів і кооператив з обслуговування котеджного містечка?
17.11.2018 18:47

Часи, коли священики жили в чесноті і праведності здається давно минули, особливо, коли мова заходить про представників Московського патріархату. Їх керівник, патріарх Кирил (Гундяєв), за своїм способом життя давно переплюнув нуворішей в малинових піджаках, а своєму пастирю наслідують його священики.

Настоятель Собору Св. Апостолів Петра і Павла м. Бровари о. Олександр (в миру Левчук Олександр Володимирович) має у власності розкішний житловий будинок за адресою: м. Бровари, вул. Кооперативна, буд. 5, люксову іномарку: BMW 750 LI (д.р.н.з. АІ 9577 ЕМ), яка коштує близько 100 тис. у.о. та причіп для перевезення яхти або катеру.

Не забуває отець Олександр систематично відпочивати на курортах (Голландії та Російської Федерації.

Має отець Олександр свій прибутковий бізнес , який зареєстрований на сина Левчука Івана Олександровича. Такий собі обслуговуючий кооператив «Котеджного містечка «Віват» (ЄДРПОУ 37871553) та ТОВ «Віват» (ЄДРПОУ 32651413), що знаходяться за адресою: Броварський район, с. Зазим’є, вул. Гагаріна, буд. 5.

Також, отцю Олександру підконтрольний Благодійний Фонд «Православна Київщина» (ЄДРПОУ 36998419), де раніше отець був власником. І факт, що ці доходи сумнівного, «неправославного» характеру, отця Олександра аж ніяк не бентежить.

Та й чого бентежитись, якщо отець Олександр працює у тісній зав’язці з головою Броварської міської організації Партії регіонів - радником колишнього Прем'єр-Міністра України М. Азарова Федоренком С.М., який під час місцевих виборів, які відбулись 31 жовтня 2010 року лобіював Левчука О.В. у місцевих виборах на депутата.

І не має чого боятися отцю Олександру податкової – благодійні внески та «добровільні пожертви» все спишуть, як і залишиться прихованим функціонування під церковним дахом схеми по «відбілюванню» різноманітних грошей сумнівного походження.

А тепер повернемось до «ще деяких витрат». Справа в тому, що окрім себе, отцю Олександру необхідно утримувати родину (дружину – Левчук Олену Георгіївну, доньку – Левчук Наталію Олександрівну, двох синів – Дмитра та Івана) члени якої ніде не працюють, проте звикли жити на «широку ногу», а також потрібно обслуговувати та закривати 5 іномарок в тому числі і люксову BMW 750 LI, якими володіє та користується родина Левчуків.

Ось такі люксові представники Московської патріархії працюють в Україні і не дивно, що саме ці церковні бізнесмени кістьми ляжуть, щоб не допустити створення Єдиної Помісної Церкви. Жити в розкоші і без віри наслідуючи приклад своєї російської церкви їм зручніше і безпечніше. А віра? Віра, це не до них!