Треш-ляльки для дорослих
01.07.2017 17:43

Сьогодні ми відкриємо для тебе великий, дивовижний світ надувних ляльок для дорослих.

Кожна унікальна, має багатий бекграунд і гідна окремої книги, пише Бджола.

Вперед, наш дорогий читач, до знань! Ну якщо тобі, звичайно, вже є вісімнадцять.

Варвара Петрівна

Це Варвара Петрівна, вона ще Сталіна бачила. В роки своєї бурхливої ​​молодості Варвара зачаровувала видних голів міськкомів і обкомів, не кажучи вже про безпартійних. Але і зараз баба Варя хоч куди. Бачиш, як вона тобі підморгує? Ррррр. У комплекті йде заводна щелепа.

Джейсон

Цьому блондину палець в рот не клади. В редакції Pics.ru, наприклад, не знайшлося жодного, який бажає покласти палець в рот Джейсону. Він з тих хлопців, які не чекають біля моря погоди. Бере бика за роги, нахиляє і мучить до тих пір, поки той не видихається.

Реджі

Подруги називають його «шоколадний Реджі». Таких хлопців дівчата люблять. Ось так подивиться тобі в очі, зачепить своєї Г-образної рукою, і зітхаєш потім тиждень. У снах приходить, спокусник.

Карла

Карла любить тих, кому набрид стандартний формат. Вгорі у неї великі груди, ідентична натуральній, а внизу міцний Джонсон, як у хлопчика. Ми трохи прикрили, але, повірте, він там є. Загалом, це така баба, яка і не зовсім щоб баба.

Фатіма

Соковитий пончик, пиріжок з ягідним варенням, жінка в соку - все це Фатіма. Вона любить готувати та обніматися. А будеш погано себе вести, не отримаєш «…».

Бейонсе

Точна копія знаменитої співачки. Просто одне обличчя! І рот такий, що того й гляди заспіває: «Ooh! Come on baby. You put my love on top». Справжній згусток ніжності, пристрасті і таланту.

Майя

Цій дівчині дісталося від життя. Раніше вона працювала клоуном в цирку. Зараз про ті лихі роки нагадує лише звичка густо фарбувати рот, неминаюча депресія і тижневі запої після получки.

Роза

Роза - дивна жінка. Начебто все у неї добре, живе в достатку, йогою займається. Але дивишся на неї і розумієш, що є в ній якась нерозгадана таємниця. Може, вона теж Сталіна бачила?

Селена

Та ще стерво. Працює прибиральницею в школі. Кричить, як дурна, з приводу і без приводу: «Куди преш по помитій підлозі! Зараз як ганчіркою по спині перетягну!», - і все в такому дусі. А ще у неї завжди при собі підгорілий пиріжок зі шкільної їдальні.

Якими

Якими - це не питальний займенник, а ім'я. Якими з Японії, вона дуже кавайна. Домо рігате! Каннітіва! Наруходо! Гомен НАСА!