Японець живе з дружиною, але ділить ліжко виключно з гумовою лялькою
03.07.2017 07:17

Коли в шлюбі Масаюкі Озакі пропала іскра, чоловік в спробі заповнити романтичну порожнечу знайшов незвичайний вихід - силіконову ляльку для дорослих, що стала коханням його життя.

Манекен в натуральну величину, який Масаюкі називає Маю, ділить ліжко з ним під тим же дахом в Токіо, де живуть і його дружина, і донька-підліток, пише Бждола.

45-річний фізіотерапевт розповідає: Після пологів дружини ми припинили займатися любов'ю і я відчув глибоке почуття самотності. Але після того, як я побачив у виставковому залі Маю - це була любов з першого погляду.

Озакі возить свою ляльку на побачення в інвалідному кріслі і одягає її в перуки, спокусливий одяг і прикраси.

Він додає: Моя дружина була розлючена, коли я вперше привів Маю додому. Зараз вона мириться з цим, неохоче. Коли моя дочка зрозуміла, що це не гігантська лялька Барбі, вона злякалася і сказала, що це вульгарно, але тепер вона достатньо доросла, щоб ділитися одягом з Маю.

Озакі є одним із усе зростаючої кількості японських чоловіків, які звертаються до силіконової романтики.

Прогулюючись з силіконовим виробом він каже: Японські жінки холодні. Вони дуже егоїстичні. Чоловіки хочуть, щоб хтось слухав їх без бурчання, коли вони повертаються додому з роботи.

Він додає: Які б проблеми у мене не були, Маю завжди чекає мене. Я люблю кожну її частинку і хочу бути з нею назавжди. Я не можу уявити, як можна повернутися до людини. Я хочу бути похованим з нею і взяти її на небеса.

За даними галузевих інсайдерів, щороку в Японії продається близько 2 тисяч людиноподібних ляльок, вартість яких становить від 6 тисяч доларів.

Хідео Цучія, керуючий директор Orient Industry розповідає: Технологія пройшла довгий шлях від тих неприємних надувних ляльок 1970-х років. Тепер вони виглядають неймовірно реальними і здається, що ти торкаєшся людської шкіри. Все більше чоловіків купують їх, тому що відчувають, що можуть спілкуватися з ляльками.

Деякі чоловіки використовують популярний серед інвалідів і вдівців, а також лялькових фетишистів, товар, щоб уникнути серцевих страждань.

62-річний Сенжі Накадзіма, який ніжно купає свою гумову подругу Саорі, поміщає її фотографії на стіну і навіть бере з собою на лижі і серфінг, наполягає: Люди настільки вимогливі.

Одружений батько двох дітей скаржиться: Люди завжди чогось хочуть від вас - грошей або зобов'язань. Моє серце тріпоче, коли я приходжу додому до Саорі. Вона ніколи не зрадить мене, вона змушує розтанути мої турботи.

Відносини Накадзіма з Саорі розділили його сім'ю, але бізнесмен з Токіо відмовився позбутися від неї.

Чоловік наполягає: Я ніколи більше не буду зустрічатися з живою жінкою - вони безсердечні.