Модель з «2-метровою» попою: «Хочу, щоб у мене була найбільша в світі!» (18+)
22.09.2017 21:49

Зазвичай знаменитості заперечують той факт, що їх тіла - це заслуга пластичних хірургів.

Зате героям нового реаліті-шоу Plastic and Proud (дослівно: "Зробив пластику і пишаюся цим") приховувати нічого, навіть навпаки, вони з радістю готові розповісти свої історії незвичайних перетворень.

Свою згоду на участь в шоу вже дала шведська модель Наташа Краун, чиєю метою є зробити максимально велику попу, пише Daily Mail. Щоб стати носієм таких масштабних стегон, вона об'їдається морозивом, солодкою і жирною їжею, вживаючи максимально великі і калорійні страви. До "наїджених" жирів в її тіло вкачали величезну кількість ін'єкцій, і першу з них Наташа зробила в 20 років.

Наташа Краун каже: З упевненістю можу сказати, що я одержима. Коли я прокидаюся, насамперед дивлюся на свою попу. Я не відчуваю, що вона велика, і мені хочеться, щоб вона була більшою!

Сама Наташа, якій зараз 24 роки, каже, що вона завжди була популярною і товариською і дуже любила своє тіло. Незважаючи на те, що від природи вона отримала досить об'ємні форми, вона вирішила довести їх до «досконалості». Для цього вона зробила декілька операцій з підтяжки сідниць, збільшення грудей і губ. Наташа зізнається, що коли йде по вулиці і відчуває, як її тіло колишеться при кожному кроці, вона відчуває себе сексуальною і здатною на будь-які подвиги.

Але не всі в захваті від її тіла. Батьки Наташі неодноразово висловлювали своє невдоволення з приводу подібної трансформації, так як вони впевнені, що в найближчому майбутньому це завдасть непоправної шкоди її здоров'ю і Наташа не зможе завести сім'ю.

Краун каже: Вони називали мене коровою, так як зовсім не розуміють мене... Як вони взагалі можуть говорити таке своїй дочці?