Улюблені жінки Порошенка: невідомі фото
26.09.2017 22:49

Сьогодні, 26 вересня президенту України Петру Порошенко виповнилося 52 роки.

Politeka вирішила згадати про найулюбленіших жінок глави держави, які супроводжують його протягом усього життя.

Петро Порошенко з’явився на світ 26 вересня 1965 року в містечку Болград Одеської області, в сім’ї фахівця з сільськогосподарської техніки Олексія Івановича і бухгалтера Євгенії Сергіївни Порошенко. На жаль, спільних фотографій Порошенка з матір’ю знайти практично неможливо, проте він часто тепло про неї відгукується в своїх інтерв’ю.

Свою єдину дружину, Петро Порошенко зустрів на зимових студентських танцях, у той час, його майбутня дружина навчалася на лікаря-кардіолога. Одружився з нею у 1984 році.

«Це була любов з першого погляду. Але зустрічатися ми почали тільки влітку. Всі друзі роз’їхалися, і ми пішли разом на пікнік, а потім він запропонував провести мене до дому», – згадує дружина президента.

У Петра з Мариною народилося четверо дітей, двоє синів і дві дочки близнючки, Женя і Саша, які у цьому році закінчили приватний британський коледж.

Також стало відомо і перше кохання президента України. У молодших класах він сидів на першій парті перед вчителькою. А поруч з ним – відмінниця Таня Слєпцова, яка йому подобалася. Як з’ясувалося, вони любили ходити на мультики в найближчий кінотеатр, а маленький Петя носив її портфель.