Сергій Гайдай. Ніякої політики - тільки секс. Всі аналогії і збіги прошу вважати випадковими
15.04.2019 09:11

Сергій Гайдай. Ніякої політики - тільки секс. Всі аналогії і збіги прошу вважати випадковими

Якось набридло про політику. Особливо коли рівень трешу зашкальний. Давайте про ... секс!

Одній країни що самотньо жила на безлюдному острові хотілося любові. Це мав бути супутник життя на найближчі п'ять років. Розумний, ласкавий і турботливий. Ну і звичайно геній сексу. Але на острові було тільки двоє претендентів на цю роль

Перший був грубим, брехливим і цинічним гвалтівником І ось уже п'ять років він регулярно ґвалтував країну. У збоченій формі.

Інший був невмілим, без досвіду. І взагалі багато хто про нього говорив - він імпотент. Хоча цього точно ніхто поки що не знав.

Ось вам і весь вибір.

Але як на мене, проблеми треба вирішувати в міру їх надходження. З першим все вже було остаточно ясно. Насильство - це злочин і тому він заслуговував наручників і ліквідації. Хоча я розумію, що багатьом саме таке "кохання" як раз до вподоби. Ого - кричать вони якій альфа-самец! Тількі він після ґвалтування ще жрє всі запаси їжі в холодильнику і виносить з дому гроші і речі.

Залишався тільки той, який здавався повним імпотентом. Ну цей варіант хоча б давав шанс. Любов зла ... Згодом хлопець міг опинитися ого-го яким хорошим партнером

А якщо ні? Ну тоді, нафіг з пляжу! І везіть на наш острів нових претендентів.

У цій сумній історії всі аналогії і збіги прошу вважати випадковістю. Я ж написав - ніякої політики - тільки секс.

Сергей Гайдай
Политтехнолог, директор по стратегическому планированию агентства Гайдай.Ком