23.08.2007 09:51
Депутат от Партии регионов Анна Герман считает, что у лидера БЮТ Юлии Тимошенко недемократический стиль мышления. Как передает пресс-служба Партии регионов, в частности, Герман сказала:

«Заява Юлії Тимошенко, зроблена у Тернополі, про те, що вона хоче «поставити Президентові питання про те, чому представники «Нашої України», які працюють у ЦВК, проголосували проти узгодженої позиції стосовно реєстрації ініціативних груп з проведення референдуму», свідчить про недемократичний стиль мислення лідера БЮТ. Бо в демократичній країні кожен розуміє, що Президент-демократ не впливає на те, як голосують члени ЦВК.

Якби він впливав, то це означало б, що Глава Держави використовує адмінресурс, що тягне за собою, як знаємо, кримінальну відповідальність. І хоч Президент не зрікся недоторканності, він розуміє, що імунітет - справа не вічна.

Тому ставити питання Президентові у такий спосіб, як пропонує Юлія Тимошенко, - це провокація. Відповідь на запитання Тимошенко проста: тому що Президент - демократ, тому що ми живемо в демократичній державі, тому що ми хочемо чесних і прозорих виборів... Логічний ряд можна було б продовжити.

Таким чином, відповідь на запитання, яке лідер БЮТ хоче поставити Президентові в ході запланованої на четвер зустрічі, знає все наше громадянське суспільство. Дивно, що цього не розуміє Юлія Володимирівна».