01.11.2007 15:51
У четвер, 1 листопада, напередодні Дня працівника соціальної сфери, міністр праці та соціальної політики Михайло Папієв вручив журналістам грамоти і подяки Мінпраці, передає прес-служба міністерства.

Вітаючи нагороджених, Михайло Папієв підкреслив, що саме соціальна тематика є найбільш актуальною для людей.

«Ми проводили соціологічні дослідження, і виявилося, що політична тематика цікавить людей набагато менше, ніж достаток у сім`ї, зарплати, пенсії, субсидії. Саме ті речі, якими займається Міністерство праці та соціальної політики», - зазначив Міністр.

Знайомлячи присутніх з пріоритетами діяльності Мінпраці, урядовець наголосив: «У стінах Міністерства може бути лише одна політика - соціальна і метою сьогоднішньої події є гідна оцінка праці журналістів, які пишуть на нецікаві для політики, але вкрай потрібні для людей теми».

Зокрема, Почесними грамотами Міністерства нагороджено: заступника генерального директора ТОВ ТРК «Ера» Віталія Дикого, редактора відділу політики інтернет-газети From-UA Дмитра Гомона, редактора відділу соціальної політики газети «Урядовий кур’єр» Валентину Кокіну, генерального директора КДР ТРК Віктора Пасака та завідуючу відділом економіки і фінансів газети «Факты и комментарии» Лілію Поволоцьку.

Подяки Міністерства праці та соціальної політики вручено оглядачу інформаційного агентства «УКРІНФОРМ» Наталії Андрусенко, кореспонденту газети «Экономические известия» Дмитру Бондаренку та кореспонденту газети «Сегодня» Наталії Яворській.

Таким чином Міністерство не лише вшанувало працю українських журналістів, а й задекларувало бажання і надалі зміцнювати контакти з засобами масової інформації, розвивати обмін інформацією та разом працювати на благо спільної мети - побудови в Україні соціальної держави.