09.07.2009 13:07
Лидер партии «Братство» Дмитрий Корчинский в своем заявлении утверждает, что всемирно известный певец Майкл Джексон был убит. Приводим полный текст заявления на языке оригинала:

«Майкла Джексона було вбито!

Афроамериканці дали світові двох кумирів, замість того, щоб дати одного, тому тільки один і вижив.

Саме Майкла Джексона еліта Демократичної партії готувала до президентства. Йому найкраще мала вдатися роль вождя демократичного світу, проте, завадила економічна криза. Не бажаючи спалити свою надію на непопулярних антикризових кроках, Демократи зупинились на Обамі – перехідній фігурі, розрахованій на один президентський термін. Вважалось, що екзотична постать Барака Обами розігріє американського виборця і світове співтовариство для прийняття справді масштабних змін світобудови (біологічна революція дедалі частіше обговорюється в університетах та корпораціях) під проводом Майкла Джексона.

Король поп-культури був кумиром сотень мільйонів. Він завідомо вигравав будь-які теледебати, достатньо було увійти до студії знаменитою місячною ходою й заспівати: «O! say can you see by the dawn's early light…» З огляду на це його смерть не була випадковою і готувалася давно.

Численні судові процеси, чутки про педофілію, банкрутство, хвороби, нездатність до подальшої творчості розпускалися не лише республіканцями, але реакціонерами всіх мастей і навіть його вбивство не заткнуло цього брудного фонтану. «Помер чорний чоловік, який все життя мріяв бути білою дівчинкою», - кажуть вони.

В юності Барак Обама вживав наркотики і сповідував ліві погляди. Че Гевара і ще більше Сталін очолювали іконостас його кумирів. Під подушкою своєї вузької койки у студентському гуртожитку він тримав переклад «короткого курсу історії ВКПБ» у ротапринтному виданні, де червоним олівцем були підкреслені рядки, пов‘язані з XV партз‘їздом. Значна кількість делегатів тоді голосувала за Кірова. Сталін ледь не позбувся влади. За рік, надія партійної молоді, Кіров, був «випадково» вбитий в приміщенні Ленінградського обкому…

За 40 днів до вбивства Майкла Джексона відбулася символічна зустріч Обами з лідерами американських держав у рамках 5-го саміту країн Північної та Південної Америки в Порт-оф-Спейн, Тринідад і Тобаго. На нараді Обама особливо гостро відчув ставлення до себе з боку інших лідерів як до фігури тимчасової і перехідної. «Чому нема Майкла?», – питали в нього.

За дев‘ять днів до вбивства Обама здійснив свій знаменитий ритуальний жест – вбив муху під час телевізійного інтерв‘ю. Це було послання тим, хто розуміє: «Як з цією мухою, я розправлюсь з Майклом».

Проте, найбільш символічним був візит Барака до міста кумира своєї молодості – Москви – одразу по вбивству. В день похорону Джексона, Обама стояв біля кремлівської стіни. Над прахом Сталіна він встромив між цеглинами записку: «великому вчителю від вдячного учня». Корумповане ФСБ вже продало її до приватної колекції одного з російських олігархів.

Не випадково Майкла ховали в закритій труні. В американську пресу просочилися відомості про те, що труна була порожня. Навіть через 100 років можлива ексгумація не повинна підтвердити факт вбивства. За допомогою яких моторошних ритуалів воно було здійснене?

Прихований прах Майкла Джексона стукає в наші серця!»