24.07.2009 16:17
Активісти партії «Молода Україна» заявляють про провокацію, вчинену проти них невідомими особами під час пікетування Верховної Ради.

Після завершення акції, група людей з 5-ти чоловік відібрала у одного з пікетувальників футболку з символікою партії. Потім один з зловмисників дав коротке інтерв’ю телеканалу «СІТІ», в якому, зокрема, заявив про те, що брав особисту участь в пікеті за гроші.

«Молода Україна» висловлює своє обурення діями політичних опонентів, і вважає подібні провокації неприпустими.

«Ця невідома людина не є членом партії, і ми застерігаємо телеканал «СІТІ» від розповсюдження недостовірної інформації», зазначають активісти партії.

За їх словами, «Молода Україна» розпочала збір підписів за відміну депутатської недоторканості та активно виступає проти політичного рейдерства. Очевидно, комусь такі прояви нашої активності стали «кісткою в горлі». Саме тому зловмисники обрали шлях дрібних провокацій».

Як повідомлялось раніше, 24 липня політична партія «Молода Україна» провела пікетування Верховної Ради з вимогами позбавити народних депутатів статусу недоторканості та притягнути до відповідальності депутата від «Народної самооборони» Кирила Кулікова, якого активісти партії звинувачують у використанні депутатського мандату для прикриття рейдерського нападу на будівництво по вул.Гончара, 17-23.