31.12.2009 10:42
Про це повідомили із посиланням на інформоване джерело в прокуратурі Херсонської області. Також стало відомо, що бізнесмен, керівник Херсонського обласного відділення УСПП В’ячеслав Босакевич, санкцію на арешт якого дав суд, має друге громадянство, що заборонено законодавством України.

«На жаль, вимушені констатувати, що зусилля правоохоронних органів, спрямовані на затримання громадянина України Босакевича задля виконання рішення Комсомольського районного суду міста Херсона про його арешт, не дали позитивних результатів. За нашими даними, Босакевич скористався наявністю у нього паспорта громадянина Ізраїлю та виїхав з України. Вірогідніше за все, В’ячеслав Босакевич перебуває саме в Ізраїлі, громадянином якого він також є незважаючи на заборону українським законодавством подвійного громадянства» - повідомило джерело в прокуратурі Херсонської області.

«Босакевич В’ячеслав Володимирович, 1964 року народження, вже оголошений в міжнародний розшук, в тому числі – по лінії Інтерполу» - стверджує вищезгадане джерело.

Нагадаємо, Комсомольський районний суд Херсона видав санкцію на арешт В’ячеслава Босакевича, а також арештував особисте майно підприємця. Після цього із посиланням на ГУ УМВС України в Херсонській області з’явилася інформація про те, що В.Босакевич переховується від слідства.