Юрий Чмырь: Мы за честные выборы
12.01.2010 10:46
Штаб БЮТ в області масово використовує адмінресурс та готує фальсифікації. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив голова Сумської обласної організації Партії регіонів Юрій Чмирь.

Під час прес-конференції, присвяченої реалізації проекту «За чесні вибори», Юрій Чмирь продемонстрував журналістам документи за підписом голови виборчого штабу БЮТ в Сумській області, що доводять факт використання адмінресурсу. Це листи та розпорядження, адресовані керівникам міських та районних виборчих штабів БЮТ, що зобов’язують їх взяти під особистий контроль роботу «щодо сприяння подачі громадянами заяв на безоплатне оформлення і видачу державних актів на землю».

Крім того, регіоналам Сумщини стало достовірно відомо, що обласний штаб БЮТ проводить так звані «мобілізаційні бесіди» ( а це прямий підкуп) та почав реалізацію проекту з розширення кола своїх прихильників під назвою «Коло однодумців». Проект передбачає, що кожен працівник штабів, депутати усіх рівнів, кандидати в депутати від БЮТ, члени партії повинні не лише «загітувати» по 30 громадян, а й занести їх анкетні дані до загального реєстру «Кола однодумців».

Регіонали Сумщини на повен голос заявили: «Ми за чесні вибори, а тому і надалі викриватимемо факти порушень з боку опонентів».