21.08.2010 09:20
Пресс-служба «Нашей Украины» написала странное художественное произведение о Вадиме Колесниченко. Об этом пишет Обком.

Приводим его текст полностью в оригинале:

«Раніше, коли Земля в нашій свідомості тільки-но перестала бути пласкою, люди вірили, що по той земної кулі живуть люди-антиподи – зовсім інші, протилежні нам, у яких все не так. Згадаймо, дівчинка Аліса у казці Льюїса Керролла, яка впала у нору услід за білим кроликом, дуже боялася, що потрапить у країну антиподів, де все догори дриґом, і їй доведеться стояти на голові.

Щоправда, деякі авторитетні дослідники сумнівалися у можливості існування антиподів. Але, схоже, один із жителів цієї загадкової країни антиподів таки зумів потрапити у наш світ.

Цей химерний чоловічок справді інший. Звуть його так само, як могли б звати пересічного українця – Вадим Колесніченко. І на голові він не ходить. І виглядає як цілком звичайна людина. У його протилежному світі теж є Дніпро, країна Україна, і навіть українці.

Але його погляди на світ є абсолютно інакшими від поглядів українців.

У його світі героями є ті, хто знищував українців, морив їх голодом і сибірами.

Українським патріотизмом, у його розумінні, є всебічна підтримки мови, культури і політики іншої держави.

У його світі вважається нормальним, коли політики з чужих країн закликають до розчленування України. Більше того, президент його України вважає за честь зустрітися з такими політиками. Не виключено, що і нагороду якусь дасть – за «розвиток двосторонньої дружби».

У його світі здача національних інтересів називається великою історичною подією, а економічна, культурна і політична експансія сусідньої держави вітається і заохочується як прояв братської любові і дружби.

У його світі цитування слів з вірша «Не пора» відомого українського класика Івана Франка має бути суворо покаране як кримінальний злочин. Не меншого покарання в його розумінні заслуговує, вочевидь, і головний зміст цього вірша – нам пора для України жить.
Безумовно, у своєму світі антипод Вадим Колесніченко є порядною, чесною і розумною людиною. Але це лише в його світі…»