29.04.2005 12:27
В четверг, 28 апреля, в рамках Всеукраинской акции протеста СДПУ(О) "Не руш ціни!" Винницкая областная организация партии провела пикет ОГА.


Как сообщили в пресс-службе СДПУ(О), "акція зібрала на площі перед ОДА близько 700 вінничан та жителів районів.

Пікетувальники тримали партійну символіку та транспаранти з гаслами: „НІ – зростанню цін!”, „ТАК – соціальній справедливості!”, „Віктор Андрійович, обіцянки – не цяцянки!”, „Ціни – не руш!”, „Українцям – гідне життя!”.

Мітингуючі вказали на неприпустимість підвищення цін на основні продукти харчування та товари першої необхідності, звинувачуючи уряд у непрофесіоналізмі, що призвів до зубожіння народу, критикували нову владу, яка своїми непродуманими кроками сприяє неконтрольованій інфляції.

Під час акції поширювались листівки та агітаційні матеріали. По завершені акції була прийнята Заява Вінницької обласної організації СДПУ(О), яку було вручено заступнику голови обласної державної адміністрації Валерію Коровію. Заступник губернатора Вінниччини не зміг спростувати жодного звинувачення висунутого до влади, особливо коли сам переконався у цінах на недалеко розташованому ринку".