27.07.2012 16:26
У понеділок, 30 липня, в Україні стартує передвиборча гонка. У цей день свої з’їзди проведуть чимало партій, зокрема і Партія регіонів. Офіційно – на з’їздах мають оприділитися кандидати, котрі балотуватимуться по округах, та, як повідомляли ЗМІ, деякі персонажі цієї боротьби відомі вже сьогодні.

Як повідомляв «Обком» ще у квітні цього року, син Прем’єр-міністра Миколи Азарова Олексій зібрався балотуватися у Верховну раду по мажоритарному округу в Слов’янську, Слов’янському та Олександрівському районах. Ця інформація викликала шквал обурень не лише серед мешканців цих міст, а й в лавах самої Партії регіонів. За словама одного з членів цієї політсили, партійці розуміють, що враховуючий антирейтинг самого прізвища «Азаров», без тиску на конкурентів, бандитських методів з боку адмінресурсу, силовиків і злочинних угруповань, Азаров-молодший до Верховний ради не пройде.

«Водночас, в округ вливатиметься колосальна кількість держкоштів і персональних грошей Азарових, аби підкупити людей, як продажних овечок на пасовиську», - заявило джерело.

Нагадаємо, майже рік ходять чутки про те, що Прем’єр-міністр Азаров знаходиться під загрозою звільнення, відтак хоче «всунути» свого сина у депутати, щоб мати вплив на політику країни після звільнення. Сам Олексій Азаров визнаний однією із багатющих людей Європи та проживає в Австрії.

Так, щоб не допустити висунення Азарова-молодшого як кандидата від Партії регіонів по мажоритарному округу з центром у Слов'янську люди вирішили пікетувати з'їзд цієї політсили. Так, 30 липня в Києві 2000 активістів будуть вимагати від Миколи Азарова забрати свого сина з Донеччини і відправити його назад до Австрії, громадянином якої він є. Пікет пройде о 15 годині в Міжнародному виставковому центрі, павільйоні № 3, що на Броварському проспекті 15.