10.06.2014 17:24
Народний депутат, голова депутатської групи «За мир та стабільність» В.Грушевський підтримав позицію Президента Петра Порошенко, який розпочав вживати практичні дії щодо  встановлення миру та забезпечення  евакуації мирних громадян зі Сходу. Про це повідомили у прес-службі депутатської групи "За мир та стабільність".

«Перші кроки Петра Порошенко на посаді Президента вселяють надію, що найближчим часом на Сході завершаться військові дії і люди повернуться до спокійного мирного життя. Ті ж самі погляди щодо розвитку ситуації в країні підтримує й наша депутатська група «За мир та стабільність». Тому ми готові підтримати в парламенті будь-які ініціативи Президента, направлені на збереження цілісності країни, встановлення громадського порядку та спокою на всіх територіях України», - сказав В.Грушевський.

Разом з тим політик повідомив, що депутатська група «За мир та стабільність» готова долучитися до допомоги людям, які наразі вимушені покинути свої домівки.


« Напередодні, депутатська група організувала евакуацію групи журналістів зі Сходу. Наразі всі вони забезпечені тимчасовим житлом, триває їх працевлаштування. Я також отримав звернення від українських журналістів в якому вони пропонують  створити організаційно-інформаційний майданчик щодо надання допомоги іншим людям, які цього потребують. Я думаю, найближчим часом це питання також буде вирішено», - сказав політик.

Нагадаємо, п’ять народних депутатів групи «За мир та стабільність» віддали свої місячні зарплати на тимчасове забезпечення житлом групи журналістів зі Сходу, які прибули до Києва напередодні, у день свого професійного свята.