Ляшко показує приклад реальної допомоги бійцям АТО - політолог
19.12.2014 13:14

«Події що відбуваються навколо гуманітарного конвою фонду Ахметова, можна охарактеризувати як частину великої політичної гри та політиканство.  За інформаційним шумом, щодо допомоги знедоленим та залишившимся на території Донбасу, не потрібно забувати про реальні потреби солдат та офіцерів, які боронять незалежність країни.  Тому, олігархам замість того щоб боротися за статус, хто буде торгувати з окупованими ДНР і ЛНР не потрібно забувати про звичайних солдат» – заявив політолог Вадим Карасьов у коментарі сайту Юа інфо.

«І якщо олігархи намагаються витримати прагматичну і благодійницьку лінію, то деякі політики та активісти пішли далі. Вони не зациклюються на виді допомоги та джерелах її походження. Той же Ляшко, не боїться об’єднувати навколо себе малих та середніх бізнесменів, для того щоб допомагати як жителям так і переселеним особам із зони АТО. Яскравим прикладом чого, є нещодавнє вручення ключів від нової 2-кімнатної квартири у Києві Герою України, полковнику Ігорю Гордійчуку. Тяжко пораненому при захисті Савур-могили» - продовжив експерт.

«Проте, сьогодні найкраще працюють волонтери різних добровільних об’єднань. Які влучно знаходять нові  ефективні форми допомоги як в зоні АТО, так і в мирних територіях. Адже ситуація вимагає величезної активності та самовіддачі, але не в сфері піару, а в сфері реальної допомоги. Що власне сьогодні і демонструють волонтери» - на останок додав Карасьов.