Член НМПУ став першим офіційним послом Infogr.am в Україні
03.08.2015 11:28

Днями перший заступник Голови Незалежної медіа-профспілки України (НМПУ) Андрій Яніцький став офіційним представником (послом) сервісу Infogr.am в Україні.

Цей сервіс допомагає журналістам робити інфографіку для своїх матеріалів. Статус посла дозволяє офіційно проводити воркшопи - навчати інших, як користуватися сервісом. Яніцький став першим та наразі єдиним в Україні представником сервісу.

«Вже понад рік ми на сайті LB.ua використовуємо сервіс Infogr.am для створення інфографіки. Це справді простий інтуїтивно зрозумілий та безкоштовний у базовій версії інструмент для журналістів, які працюють із даними. Як посол Infogr.am в Україні я отримав всю необхідну інформацію для проведення 5-годинних тренінгів з інфографіки. Для київських редакцій або факультетів журналістики (журналістських гуртків) тренінги безкоштовні, якщо вони готові взяти на себе організаційні питання: зібрати людей, підготувати приміщення з wi-fi та проектором, чай-каву. У інших випадках можливий мінімальний організаційний збір або відшкодування проїзду-ночівлі в іншому місті. Також я планую проводити тренінги з Infogr.am на базі профспілки для журналістів-фрілансерів», - поділився планами Яніцький.

Вітаємо колегу з новими здобутками та бажаємо наснаги у процесі навчання журналістів. Анонси про оголошення тренінгів з’являтимуться на сайті Незалежної медіа-профспілки України.