Визначилися чемпіони програми Kids For Peace серед команд Оболонського, Солом'янського і Святошинського районів
09.12.2015 12:41

Перші вихідні грудня в Києві пройшли під знаком здорового способу життя. В ТРЦ Dream Town відбулися благодійні спортивні змагання серед шкільних команд Оболонського, Солом'янського і Святошинського районів за програмою «Kids For Peace» (Діти заради Миру). Ця видовищна спортивно‐розважальна програма спеціально розроблена з використанням сучасних методик та технологій для пропагування здорового способу життя серед учнів молодшої школи, віком 7‐10 років.

Один з основних партнерів свята, компанія "Amway" запропонувала дітям серію майстер-класів, спрямованих на роз'яснення принципів здорового харчування. Дітям пояснювали які продукти корисні, а які — ні, чому не можна їсти цукор і чому потрібно вживати овочі та фрукти.

«Правильне збалансоване харчування - запорука гармонійного розвитку дитини і невід'ємна складова здорового способу життя! Ми дуже дякуємо нашому партнеру "Amway" за вдало продумані і надзвичайно цікаві інтерактивні дитячі тренінгові програми», - акцентував Роман Жорін, організатор змагань.

Всі учасники перегонів і майстер-класів отримали заохочувальні призи від партнерів, а переможці — медалі і кубки.

Переможцями стали: школа №235 (Святошинський район), школа №210 (Оболонський район) і школа №52 (Солом'янський район). Вони вийшли у фінал, який відбудеться 19 грудня.

Графік майбутніх змагань:

район

дата події

час

Деснянський

12 грудня

11:00

Дарницький

12 грудня

14:00

Голосіївський

19 грудня

11:00

Подільський

19 грудня

12:00

Фінал

19 грудня

14:00

Проект є соціальним та реалізується Благодійним Фондом «Спорт заради Миру» у співпраці з Міністерством молоді та спорту України, Міністерством Освіти України, Національним Олімпійським Комітетом України та Федерацією легкої атлетики України.

Партнерами перегонів виступили компанії «Amway», ТРЦ DreamTown, IDS Borjomi Ukraine (ТМ «Моршинська «Спортік»), мережа магазинів «Сократ», «Умная Бумага» та інші. Організаційну частину забезпечила компанія «RV Group».

Довідково:
“Спорт заради Миру” (SportForPeace) - благодійна організація, що провадить свою діяльність у сфері популяризації масових видів спорту та пропагування здорового способу життя як універсального інструменту у досягненні миру, терпимості та взаєморозуміння у суспільстві, вихованні патріотично-свідомої здорової нації та інтеграції України в світове співтовариство. Серед основних проектів організації є: Run for Peace, Kids for Peace, Color Run тощо.