На Хмельниччині переселенець з Донбасу влаштував самосуд
20.03.2017 15:21

У Кам'янці-Подільському переселенець із окупованої частини Донбасу влаштував самосуд над водієм, який збив двох його синів. Про це у понеділок, 20-го березня, пише місцеве видання «Поділля-центр», передає replyua.net.

Згідно з повідомленням, двоє хлопчиків віком 8 та 9 років перебігали дорогу в той час, як водій легковика робив маневр, в результаті чого і збив маленьких пішоходів. Батько потерпілих у присутності представників поліції накинувся на винуватця ДТП з кулаками. Молодшому сину діагностували черепно-мозкову травму, у старшого в результаті аварії зламана ступня. Також зазначається, що 69-ти річний водій наразі знаходиться в лікарні з численними забоями па переломом однієї з кісток обличчя.

Досудове розслідування встановило, що діти перебігали дорогу у невизначеному місці а водій легковика знаходився у тверезому стані. Представники правоохоронних органів пояснили, що бійка відбулася суто на емоційному підґрунті, оскільки батько збитих дітей знаходився у шоковому стані. На даний момент справу готуються передавати до суду. Головна версія слідства – причина дорожньо-транспортної пригоди у невиконанні правил пішохідного руху в зоні автошляхів.