08.04.2017 20:02

Зраджують усі – як жінки, так і чоловіки. Сперечатися «хто ж більше?» - немає жодного сенсу. Сьогодні ми поговоримо з вами про жіночі зради, а саме дамо відповідь на найпоширеніше запитання: «Чому жінки зраджують?!».

Спершу треба зазначити, що бажання сексу з кимось новим – взагалі не є причиною. Всі ми ходимо «наліво» через те, що нам чогось не вистачає у відносинах! І нам конче необхідно заповнити цю дірку. І обираємо ми для цього найпростіший спосіб – зраджуємо, передає "Бджола".

Ну, що ж, представляємо до вашої уваги три основні причини, чому жінки зраджують.

Відсутність зв'язку

Жінки залишаються у відносинах, тому що відчувають якийсь емоційний та фізичний зв'язок з партнером. Для жінок цей зв'язок - суміш хімічного блаженства, яка творить особливі інтим та потяг.

Коли жінки відчувають себе відстороненими від свого партнера, інтимне почуття зникає, що створює передумови для зв'язку з кимось іншим. І цей духовний зв'язок може легко трансформуватися в фізичний потяг.

Помста

Це не дуже популярна причина, але, приблизно в 1 з 5 випадків зрада відбувається з бажання помститися партнеру. Це помста за певний вчинок чоловіка, або, може бути, за неправильне або погане поводження.

Багато жінок зізналися, що їх зради були навмисною «розплатою» за те, що їхні чоловіки не допомагали їм з новонародженими дітьми.

Інші стверджують, що змінили через помсту за невиправдані очікування до Дня святого Валентина, або Дня Народження, або пам'ятної для них дати. Деякі жінки зраджували, тому що їхні чоловіки були постійно зайняті роботою або не допомагали по дому.

Ви її не задовольняєте в сексі

Ні для кого не секрет, що стресове, розплановане і швидкоплинне життя людей веде до незадовільного сексуального життя. Відсутність повноцінного сексу - одна з причин зради.

Чоловіки зазвичай скаржаться на кількість близькості, а жінки на її якість. Прекрасна стать часто виправдовує зради відсутністю сексу, ініційованого чоловіками.

Помилка, яку допускає більшість чоловіків, полягає в тому, що він думає, що його дружина, мати трьох дітей, втратила бажання до гарячого, повноцінного сексу. Це невірне судження. І багато жінок не хочуть погоджуватися на шлюб без близькості.