Побиття школярок у Чернігові: банда дівчат виступила з новими погрозами
11.04.2017 17:05

Школярки з Чернігова, які побили Поліну Малоштан, шукають людину, що "злила" в інтернет відео сутички, погрожуючи її покарати.

Про це повідомляє ЧЕlinе.

Відео про побиття школярки Поліни викликало шквал критики з боку громадськості та привернуло активну увагу до цієї ситуації поліції та прокуратури.

Більше того, груповим побиттям обурилися народні депутати України, які закликали правоохоронні органи розібратися в цій історії та покарати всіх винних.

Як відомо, відео оприлюднила мама Поліни, яке вона, у свою чергу, отримала від невідомої особи.

Також видання зазначає, що дівчата, які били Поліну, відновили свої сторінки у соцмережах. Це є ще одним свідченням того, що фігурантки цієї справи не переймаються своєю подальшою долею та не бояться покарання.

Як повідомляв "Обозреватель", поліція почала розслідування побиття школярки за статтею 125 КК (Умисне легке тілесне ушкодження), а відео, поширене в соцмережах, долучено до кримінального провадження.

Пізніше в поліції повідомили, що кримінальне провадження перекваліфікували за статтею 296 ч. 2 Кримінального кодексу України (Хуліганство, вчинене групою осіб), яка передбачає обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на строк до 4 років.