Саакашвілі підняв соцмережі своєю пропзицією щодо Донбасу
12.04.2017 15:14

Міхеїл Саакашвілі, який свого часу очолював Одеську ОДА, на своїй сторінці у соцмережі висловив думку, що Україні варто відмежуватися від території Донбасу, яка тимчасово знаходиться під контролем проросійських терористів Про це інформує replyua.net.

«Я вважаю, що нам потрібно спорудити величезну стіну та на деякий час повністю відгородитися від окупованого Донбасу, а всю свою увагу сконцентрувати на решті українських областей», - написав Саакашвілі.

Він також висловив переконання, що повернення окупованих нині територій стане можливим після того, як в Україні буде подолано корупцію та почнеться швидкий розвиток економіки. Проте, вважає колишній губернатор, для цього необхідно вимагати змін, перш за все, у Києві.

Варто зауважити, що пост Саакашвілі був досить неоднозначно сприйнятий користувачами соцмереж. Так, частина дописувачів підтримали його ідею, інші ж навпаки почали критикувати політика. «Краще зробити стіну проти ідіотизму, який в Україні на кожному кроці, зокрема, серед представників Вашої дебільної команди», - прокоментував користувач Віктор Френд. А користувач Andriy Yendriziyewskiy зауважив, що Донбас є українською землею, тому подібних речей взагалі не варто оприлюднювати.