Захарченко відкрито заявляє про намір приєднати до «Новоросії» ще частину України
14.04.2017 14:31

Ватажок самопроголошеної терористичної організації «ДНР» Олександр Захарченко заявив, що готує план щодо «входження до Новоросії Дніпропетровської та Одеської областей». Про це він заявив під час «прямого зв’язку з Україною», пише проросійське видання «ДАН», інформує replyua.net.

«Дніпропетровськ обов’язково стане частиною Новоросії, адже наші регіони дуже тісно пов’язані в історичному плані. Також ми маємо спільну ментальність та схожу економіку. Сама історія нам каже, що спільне існування наших регіонів неминуче», - заявив головний донецький терорист. В той самий час ватажок «Донецької народної республіки» заявив, що до «Новоросії» також має увійти і Одеська область, оскільки «об’єднання на початковому етапі являється важливою стратегічною ціллю».

В той самий час Захарченко заявив, що має плани про приєднання ще й Кривого Рогу. «Приєднання Кривого Рогу планується в рамках Донецько-Криворізької республіки. Це питання незабаром стане головною темою переговорів на найвищому рівні», - сказав він. Як повідомлялося раніше, ватажок «ДНР» Олександр Захарченко підписав указ, який робить лінію розмежування з окупованою Донеччиною «державним кордоном ДНР».