Українцям запропонували забути про Донбас: соцмережі лютують
01.07.2017 08:16

Вже кілька років поспіль увага суспільства прикута до вирішення конфлікту на Донбасі: чиновники та вище військове командування активно обговорюють звільнення окупованих територій.

Нещодавно особисте ставлення до ситуації на сході висловив журналіст Остап Дроздов, який своєю публікацією спровокував хвилю невдоволених відгуків, пише портал Знай.ua.

На своїй сторінці у Facebook він написав, що Донбас – це нібито "антиукраїнська територія, яка не принесе нічого хорошого для країни". Журналіст стверджує, що заморожений конфлікт може виникнути знову в найбільш непередбачуваних формах, тому повертати регіон, на його думку, це означає "насильно приліпити чорну діру із букетом сталінських міфів". Думки користувачів мережі з цього приводу розділилися: більшість вважає, що Донбас жодним чином не відрізняється від будь-яких областей – це повноцінна частина країни, як наприклад Львівщина чи Київщина. Знайшлися й такі, які назвали пост журналіста спробою маніпулювати людьми, а самі його ідеї – безпредметними.