ТОП 3 способи щоб досягти оргазму
08.07.2017 06:24

Вчені стверджують, що є три способи досягти оргазму.

Про це пише zdorovia.com.ua.

Полюбіть своє тіло

Будь-який шлях до вивчення своєї сексуальності починається з любові до себе. Полюбіть себе такою, яка ви є. На жаль, більшість жінок ставляться до свого тіла з роздратуванням і невдоволенням. І тіло відповідає їм тим же.

Вивчайте своє тіло

Один з кращих способів - мастурбація. Для того щоб досягати оргазму, необхідно добре вивчити своє тіло, освоїти всі свої ерогенні зони.

Кліторальний оргазм - найдоступніший з існуючих видів сексуальної розрядки. Навчіться досягати його будь-яким способом: спочатку наодинці, потім під час сексу з коханим, додатково впливаючи на свій сексуальний орган.

Не соромтеся використовувати вібратор. Використання цього приладу розвиває чутливість піхви, відкриває нові ерогенні зони

Вибирайте пози

Кожна жінка знає, в якій позі їй найлегше досягти оргазму. Тому пробуйте різні позиції, щоб напевно отримати задоволення. Перша позиція, в якій жінки отримують оргазм швидко - поза наїзниці. Вона дозволяє контролювати інтенсівностьірітм рухів. Ця поза активна, так що для неї потрібно хороша фізична підготовка.

Важно! Материал подготовлен на основании актуальных научных и медицинских исследований и носит исключительно информационный характер. Данная информация не может быть основанием для установки диагноза или лечения. Если у вас проблемы со здоровьем, для установки диагноза обязательно обратитесь к врачу.