Я втомився ходити по бутіках: крик душі українця, який вимагає підвищити тарифи
16.07.2017 09:23

В Україні необхідно в черговий раз підвищити тарифи на електроенергію, газ, проїзд. Також треба підвищити податки

Про це йдеться в тексті петиції, розміщеній на сайті президента України Дмитром Шевченком, пише Рoliteka.

«Так склалося, що в нашій країні стало дуже багато багатих людей, які вже не знають, куди подіти зароблені гроші. Ось, наприклад, у мене зарплата на держ підприємстві близько 4000 євро. Мені вистачає з надлишком на все. Я по бутіках вже втомився ходити (раніше ходив щодня в обідню перерву). Мене вже всі продавці магазинів знають в обличчя і говорять: Доброго дня, ви ще до нас прийшли за шубою дружині? А в ресторанах взагалі кажуть, що за мої чайові, які я їм надавав, я можу ходити до них снідати, обідати і вечеряти протягом 10 років! Слухайте, ну втомився, правда … Хочеться як би просто вже попрацювати нормально … Як раніше … », – пише ініціатор зростання тарифів.

Чоловік також назвав ціни на комунальні послуги «взагалі сміхом» і запевнив, що для нього це «копійки». Українець також упевнений, що «вся країна прекрасно заробляє» і отримує в платіжках для розрахунку за ЖКГ «крихти».

«Зробіть нарешті нормальні тарифи, щоб циферки хоча б з 4 нулями були. Гроші ж потрібні в бюджет? Звичайно потрібні … мало хто в уряді може заплатити за ЖКГ, а простий народ може, і навіть більше … А пенсії? Ви взагалі знаєте, що ви наробили з пенсіями? Моя теща чорна вже від засмаги, спочатку була в Туреччині, потім через 2 тижні полетіла до Франції – це де таке бачено, щоб пенсіонер отримував такі бабліща, що з-за кордону не вилазить? І я вам по секрету скажу, що весь під’їзд з літака-додому, з будинку-на літак по тур туристичними путівками Мата», – жартує автор петиції.

Також чоловік вимагає підвищити для всіх податки, так як народ «паше», щоб «усі мали змогу жити на широку ногу», і переглянути ціни на проїзд.

Дмитро Шевченко також їдко зазначив, що вартість поїздки в метро повинна становити не менше 30 гривень, так як нардепам, які «бідолахи, пашуть для народу» теж треба хоч раз на рік відпочити на морі.

«Сесія за сесією, бліді, мокрі від спеки, ну дивитися шкода! А схудли то як всі вони а, що ж це робиться? Давайте разом допоможемо нашим дорогим депутатам і відправимо їх на відпочинок, на Мальту якусь, ну або хоча б в Монако … », – глузує автор документа.