Дві жінки принизили повну дівчину, коли вона приміряла сукню. Реакція власниці магазину неймовірна!
16.07.2017 11:20

Зло і жорстокість – досить поширені явища в сучасному світі. Люди не соромляться висловлювати гнів і ображати інших. Але, на щастя, є й ті, хто вміють осаджувати цих злюк. Це гідні, сміливі і добрі люди, які вміють захищати безпомічних.

Одного разу в магазині весільних суконь дівчина вибирала собі сукню. Вона вся світилася від щастя. Зовсім скоро її мрія здійсниться! Вона шукала красиве білосніжне плаття, яке дозволить їй на один день перетворитися в принцесу.

Тут в магазині з’явилися мати і дочка. Помітивши щасливу наречену, вони чомусь не могли пройти повз неї. Дочка голосно вимовила:

“Я не розумію, як ТАКІ люди можуть виходити заміж”.

Мати відповіла:

“Я думала, кити НЕ беруть шлюб”.

Наречена, володарка пишних форм, почула цей діалог. Моментально її очі наповнилися сльозами. Вона збентежилася і почервоніла. Їй тут же захотілося закінчити примірку і втекти з магазину, але господиня м’яко її зупинила.

Вона попрямувала до нахабної парочки зі словами:

“Я не розумію, ви, що, думаєте, в моєму магазині знайдеться плаття для вас?”

Дочка відповіла зарозумілим тоном:

“Звичайно! Взагалі-то ми прийшли за сукнею, яку ми вже оплатили”.

Господиня магазину спокійно підійшла до прилавка, запитала прізвище нахаби, виписала документ і передала його їй.

Мати запитала, що все це означає. Власниця пояснила:

“Підписавши цей документ, ви підтверджуєте, що бажаєте повернути всі перераховані на наш рахунок кошти. Ви можете пошукати сукню в іншому магазині, оскільки я тільки що анулювала ваше замовлення. Я відмовляюся допомагати вам. Зараз, будь ласка, покиньте магазин, поки я не викликала поліцію “.

Дочка була у нестямі від люті. Розлютившись, вона почала жбурляти речі і ламати вітрини. Її весілля через місяць, а часу на пошуки нової сукні не вистачало!

Мати намагалася заперечити:

“Ми замовили цю особливу сукню для важливого дня! Як ви могли скасувати наше замовлення?”

На що господиня відповіла:

“Я анулювала замовлення, оскільки не бажаю, щоб хоч одна наречена відчувала, ніби не гідна вийти заміж через зовнішній вигляд. Очевидно, ви вважаєте себе кращими за інших. Але в моєму магазині не місце для ідіотів. Я викликаю поліцію. З огляду на те, що у мене є всі дані вашої кредитної карти, я мають повне право утримати суму збитку, який завдала ваша дочка”.

Розлючені жінки покинули магазин, а нещасна наречена була захоплена ставленням власниці магазину.

Дві нетактовні героїні цієї історії не знали, що власна дочка господині магазина страждала від гормонального порушення, яке не давало їй скинути зайву вагу. Тому вона, як ніхто інший, зрозуміла наречену, що вибирала сукню.

Краса має різні форми і розміри. Кожна наречена заслуговує відчувати себе найкрасивішою дівчиною в світі в цей особливий для неї день!