Крах Боїнга: стало відомо про загиблих українців
17.07.2017 21:34

Жертвами атаки російського зенітно ракетного комплексу «Бук» стали двоє українських військових.

Про це в Facebook написав радник глави МВС, народний депутат Антон Геращенко.

Політик повідомив, що ще до того, як був збитий малайзійський Боїнг рейсу МН-17, було вбито двох українських льотчиків.

«Їх військово транспортний літак АН-26 був збитий ракетою з комплексу «Бук»14 липня, на висоті 6300 метрів, за три дні до трагедії МН-17. На той момент через параліч роботи українських розвідувальних служб, і не достатку розвідувальної інформації і можливості перевіряти факти, було помилково вирішено, що АН-26 був збитий російським літаком випустив ракету типу «повітря-повітря», не входячи в повітряний простір України», – зазначив Геращенко.

Нардеп додав, що одна установка «Бук» прикривала трасу Ізварине-Краснодон – Луганськ. Інша – напрямок Сніжне – Торез-Харцизьк-Донецьк. З неї і був збитий МН-17 17 липня 2014 року.

Нагадаємо, що сьогодні, 17 липня, виповнюється рівно три роки з дня страшної трагедії під Донецьком, яка потрясла весь світ. Недалеко від міста Торез був збитий «Боїнг 777» Малайзійських авіаліній.

У Канаді в річницю знищення MH-17 біля посольства РФ родичі загиблих встановили лаву, в надії побачити президента РФ Володимира Путіна на лаві підсудних в Гаазі.

На сьогоднішній день слідчою групою, яка складається з 5 країн, зібраний вражаючий масив інформації, який стосується причетності РФ до терористичного акту.