З якими жінками категорично не можна одружуватися?
04.08.2017 17:31

Так як серцю не накажеш, одружуватися можна на кому завгодно. На некрасивій дамі, на дурній, на повії, звичайно, якщо вона дуже припала до душі. Але, шановні чоловіки, все-таки є один тип жінок, одружитися на яких – це закопати себе живцем.

Справа в тому, що вони перетворюють вас на морального кастрата, який вже не живе, а доживає свій вік. Ці жінки найлютіший ворог вашої мужності, вашої сили, сексуальності, вашого інтелекту. Ну, що ж, піднімемо завісу за який тип жінок зараз буде йти мова! Ці «вбивці чоловіків» - пані, для яких справою життя є тільки сім’я. Або «щасливі дружини і матері», як вони самі себе називають, пише "Бджола".

У них немає ні власних інтересів, ні цікавої роботи, ні хобі, ні емоцій. Геть нічого. Зазвичай, такі жінки качають свої дупки в спортзалах, аби швидше вискочити заміж та ще більше уповільнити свій розвиток та темп свого існування. Тому, після весілля та 2-3 років сімейного життя від накачаних сідниць та підтягнутого тіла нічого не залишається. Все запливає жиром, бо немає руху, немає динаміки в житті!

За все своє життя вони ставлять перед собою лише дві мети: чоловік і дитина. Як тільки цілі досягнуті, «щаслива дружина і мама» деградує остаточно. І все б не було так страшно, якби в своє рутинне болото така жінка не тягнула за собою свого чоловіка. А тягне вона вперто і дуже сильно, бо боїться, що втратить. Вона всім тілом та душею відчуває, що йому з нею нудно, некомфортно, не цікаво і поступово робить все, аби «спустити» партнера на свій рівень.

Як це відбувається? Дуже просто! Чоловіки, ви ніколи не помічали як вас повільно, але впевнено затягують у битовуху? Списки продуктів, які тільки і проходять на ваш телефон, огляд дитячого калу і її власної гінекології. Спочатку ви чините опір, але рано чи пізно складаєте свої рученятка, вдягаєте на шию ошийника і покірно йдете за своєю «коханою».

І тоді він виявляє себе в одному ліжку з жінкою, у якої волосся на лобку - більше, ніж на голові, а всі інтереси зводяться до «купити». Неважливо що – чи собі пальто, чи іграшку дитині.

Усвідомивши весь жах свого становища, чоловік підбігає до дзеркала і бачить в ньому вже не себе - колись модного і красивого, а того, хто схожий на його власного батька: одягом, зачіскою, фігурою, виразом обличчя.

Але ж ще якихось п'ять років тому це був стильний хлопець зі сміливими планами на життя. Все почало повільно, але вірно змінюватися, коли в його життя увійшла курка, яка з часом методично почикала зухвалі плани.

Так і живуть. Доживають.

Щоб не поповнити собою стадо таких баранів, звертайте увагу не тільки на цицьки, але і на інтереси жінок!

Є в жінці устремління, вогонь - ви з нею абсолютно точно не протухне.

Можливо, вам буде з нею боляче, але вона не перетворить вас на смутного полуімпотента зі списком продуктів в телефоні і з детальним знанням її гінекології в голові.