Солодощі, фальшива сперма та інші труднощі професії порноактора
02.10.2017 02:28

Хоча ми не звикли про це говорити, більшість дорослих хоча б зрідка дивляться / дивилися фільм для дорослих, пише Бджола.

Однак, що відбувається по той бік екрану, за лаштунками, і які цікаві факти пов'язані з порно?

Запахи

Труднощі професії порноактора1

Багатьом порноакторам доводиться непросто. Наприклад, в одному зі своїх інтерв'ю американська зірка фільмів для дорослих Джоанна Енджел зізналася, що багато нових дівчат не переймаються тим, як пахнуть їх статеві органи. Іноді останні можуть видавати неприємний аромат, але новоспечені актриси просто не знають цього.

Закуска і солодощі

Труднощі професії порноактора2

Братися за закуску або солодощі, які не обгорнуті в плівку або фантик, якщо вони знаходяться на загальному столі, не варто. Після зйомок або в перервах між дублями багато порноактерів відправляються перекусити, але перед цим навіть не миються і не одягаються, оскільки тривале перебування на майданчику вганяє їх у стрес, а їжа допомагає з ним впоратися.

Фальшива сперма

Труднощі професії порноактора3

У мережі можна знайти безліч роликів, де привертають на певний сайт для дорослих або навіть повноцінні еротичні відео, де використовується фальшива сперма. Чоловіки не завжди в силах виробляти «насіння» через втому, тому замість цього використовується цукровий сироп і барвник.

Аналізи

Труднощі професії порноактора4

Всупереч поширеній думці, стати порноактором не так просто, як здається на перший погляд. Майбутні зірки порно перш за все повинні здати безліч аналізів, особливо, що стосується інтимного здоров'я. Крім того, цілий список аналізів також здається кожні два тижні, і якщо його провалити, можна залишитися без роботи.

Зарплата

Труднощі професії порноактора5

Для актрис кіно для дорослих немає якоїсь нормованої зарплати, як правило, їм платять в залежності від умінь, а також за розкрученість їх бренду. Чоловікам же майже завжди платять вже просто за вихід, однак за зйомки в гей-порно гонорар значно зростає, тому багато в цьому бізнесі не проти поекспериментувати.

БДСМ

Труднощі професіх порноактора6

До кожного відвертого відео з елементами БДСМ акторам доводиться ретельно готуватися, особливо якщо у когось із них чутливе тіло і водіння батогом може бути сприйнято як лоскіт. Та й не всім просто вписатися в такі ігри, наприклад, Джеймі Дорнан, який зіграв головного героя в «50 відтінках сірого», був бойскаутом.

Витривалість

Труднощі професії порноактора6

Далеко не кожен чоловік може витримати весь день на майданчику, до того ж, щоб тіло його в потрібних місцях залишалося в тонусі. Саме тому з фільмів для дорослих вирізається безліч «нудних» місць, а сама дія знімається протягом дня і після просто успішно монтується.