Суворі і звабливі: найспекотніші штучки світової політики
05.10.2017 23:56

Думаєте справжніх красунь можна зустріти тільки на подіумах? Нічого подібного, варто тільки пильніше придивитися до прекрасної половини у сфері політики і можна знайти там гідних претенденток на звання гарячої штучки.

Мара Карфанья (Італія)

Ця жінка могла стати головною зіркою Голлівуду, але обрала не акторську кар'єру. Наприкінці 90-х років навіть брала участь у конкурсі краси "Міс Італія", зайняла тоді почесне шосте місце.

Згодом успішно закінчила юридичний факультет та тривалий час працювала то ведучою, то фотомоделлю. Вже у 2004 році вперше заявила про себе в якості представника політичної партії – що ж, "Вперед, Італія" з її вуст звучатиме справді красномовно.

У 2008 році отримала посаду міністра з питань рівних можливостей, звідки пішла п'ять років тому.

Нікіта Клеструп (Данія)

Ще з пелюшок знає практично все про світ великої політики – її батьки були впливовими чиновниками, але от сама вона спочатку не пройшла до органів місцевого самоврядування.

Поки ця ефектна дівчина готує новий плацдарм і збирається по-іншому подати власну кандидатуру, її популярність у власній країні стрімко зростає.

І не дивно, після фотосесій топлес багато хто поглянув на Клеструп з іншого боку.

Ніколь Мінетті (Італія)

По праву отримала неофіційний титул найзвабливішої жінки Італії. Досвід роботи танцівницею та ведучої телевізійного шоу, нелегкі будні у стоматології – чого тільки немає за цими тендітними плечами. Більш того, найбільше промені слави торкнулися її після зустрічі і Сильвіо Берлусконі – на нього скоїли напад, і Ніколь надавала першу допомогу.

Це і стало відправною точкою у кар'єрі – її призначили на посаду регіонального радника у Ломбардії, а потім ще й звинуватили в аморальному способі життя. Нібито Мінетті грала в секс-ігри. Але це не заважає чоловікам всього світу далі слідкувати за її витівками та ставитися, як до моделі Playboy.

Раби Дхолла ( Канада)

Ступінь бакалавра з біохімії, членство у палаті громад Канади (2004 рік) та друге місце на конкурсі краси "Міс Індія в Канаді" – непоганий послужний список.

Можливо тому у 2008 році чоловічий журнал Maxim включив її в трійку найбільш бажаніших красунь.

За весь цей час статусу вона не втратила, і почала активно боротися за права жінок.

Белінда Стронак (Канада)

Народилася у сім'ї засновника Magna International Френка Стронака, освіту отримала у Йоркському університеті та могла стати профі у сфері бізнесу й економіки.

Але робота у батьківській фірми зацікавила більше, тому Белінда присвятила їй багато часу, поки не опинилася у складі Консервативної партії, а згодом – ще й перейшла до табору лібералів.

Пішла з політики у 2005 році, і тепер працює на керівній посаді у Magna International, заснувавши на її базі благодійний фонд для підтримки дітей.

Королева Ранія аль-Абдулла (Йорданія)

Виросла в родині звичайного лікаря, у Кувейті. І,здавалося б, шансів на стрімкий підйом не було, а на початку 90-х вона випадково потрапила на урочистий прийом, який влаштувала сестра принца Абдули.

Саме там зустріла свою долю, майбутнього чоловіка, закохані одружилися буквально за п'ять місяців. Тепер Ранію у політичних колах дуже добре знають: вона завжди стає на захист соціально незахищених верств населення та просуває ключові реформи у сфері освіти, більш того – любляча мати для чотирьох дітей.

Вірджинія Раджі (Італія)

Перша за всю історію жінка на посаді мера Рима, екс-адвокат, яка пішла в політику у 2011 році, коли народила сина. Здобула славу своїми гучними заявами на публічних виступах – приміром, тоді, коли виступила проти того, щоб Рим став столицею Олімпійських ігор.

Її аргументи зводилися до боргів, які на той час і так були чималими, тому спорт був не дуже доречним.

Маріон Марешаль-Ле Пен (Франція)

Батьки Маріон теж були політиками. Її дід, Жан-Марі Ле Пен, заснував партію «Національний фронт». Маріон вступила в цю партію, коли їй було 18 років, і в 22 роки стала наймолодшим членом парламенту Франції. Вона популярний лідер молодих.

Стів Беннон, колишній радник Дональда Трампа, навіть назвав її «новою зіркою». Маріон була одружена з бізнесменом Метью Декоссом, у неї є дочка. На жаль, в 2016 році шлюб розпався. В травнем 2017 роки після поразки у другому турі президентських виборів Маріон заявила про те, що йде з політики - але, можливо, це тимчасове рішення.

Єва Кайлі (Греція)

Почала кар'єру у 1992 році, після вступу до студентської організації Socialist Panhellenic Camp of Militant Students (PASP),а в 2002 році її обрали до муніципальної ради Салоніки.

Встигла отримати досвід роботи журналістом і чудову освіту. Проте багато хто жартував щодо її розумових здібностей, але зірка на це не зважала.

Люсі Торрес (Філіппіни)

Модель і талановита акторка в минулому вперше прийшла на міські вибори до свого округу і перемогла:

"Мене непросто зрушити з місця. Я буду стояти на своєму. Коли назріває бійка, я в неї вступаю і даю відсіч. Але я знаю, як потрібно битися ... як леді, ось як", - запевняла Торрес.

Колінда Грабар-Кітарович (Хорватія)

Її пишні форми часто дають привід для пліток, але насправді ця жінка – заміжня ще з 1996 року і виховує двох дітей. До неї нікому із представниць прекрасної статі посада помічника Генерального секретаря НАТО з питань публічної дипломатії не світила.

А Колінда утрималася на ній із 2011 по 2014 рік. Знімки президента Хорватії у купальнику взагалі стали предметом пильної уваги – на фото вона справді дасть фору навіть популярним моделям Playboy.

Джерело