Гороскоп на 8-14 жовтня: в Овнів емоційне напруження, а плани Левів можуть полетіти шкереберть
08.10.2017 12:24

Астролог Любов Шехматова підготувала прогноз на тиждень. Тож що нам віщують зорі?

ОВНИ. Емоційне напруження зашкалює, облаштовуйте побут, економно розпоряджайтесь спільними грошима, демонструючи зразок надійного партнера (ділового, шлюбного). Неодмінно погоджуйте всі свої дії з оточуючими, самостійне плавання протипоказане.

Узи Гіменея – святі, про розлученні не думайте, а ладнайте з благовірними, це ваше благочестиве "Я", тоді подружній союз отримає нове дихання, стане міцнішим.

З начальством можливі конфлікти, будьте дисциплінованими на роботі, старанно "оріть", а якщо шеф (самодур) закручує гайки, бунтувати – собі на шкоду.

Поступайтеся на всіх фронтах, ворогів не проклинайте, а благословляйте. Це запорука успішної співпраці на майбутнє.

ТЕЛЬЦІ. На службі ви фахівець широкого профілю, якщо хочете зміцнити кар'єрні та матеріальні позиції, прагніть до творчої оригінальності, активізуйте естетичний смак, будьте дипломатом в колективі, не ігноруйте додаткові повноваження. І обов'язково дотримуйтеся службової субординації. В борг брати не можна, вчасно всюди розплачуйтеся, чесність і порядність – запорука духовного і матеріального процвітання.

Перш за все слід дбати про родинне гніздо, це – благословенний тил, де інтереси суджених, дітей на першому місці.

БЛИЗНЮКИ. Для підтримки любовного полум'я постарайтеся, щоб спільність духовних інтересів, захоплень перебували в гармонії, станьте для обранця другом і коханцем одночасно. Тоді шлюбний човен не розіб'ється об рифи побутових проблем, де зараз ризик великий. Нестримна пристрасть бажань, що затьмарює здоровий глузд, згубна.

Усмиріть власницькі інстинкти, відправте в нокаут ненаситне емоційне "хочу", все, що вам хочеться, турботлива доля пошле, але не дарма – треба заробити.

Регулярно міняйте обстановку, відвідуйте приємні місця, культурні заходи, там пощастить підібрати ключ до сердець малознайомих людей, завоювати симпатії і зміцнити відносини на майбутнє.

РАКИ. Тема плідного ділового співробітництва та облаштування сімейного побуту найактуальніша. Як знайти шлях до компромісу і не підірватися зопалу на мінному полі власних ініціатив?

Поставте на перше місце вимоги компаньйонів (шлюбних супутників), протистояння – це гра з вогнем. Ідіть у них на поводу, зважуючи всі "за і проти", любіть їх, тоді виграєте.

І неодмінно приборкайте кар'єрні амбіції (це марна трата сил), зараз потрібно сумлінно працювати на підлеглих ролях. Якщо від роботи нудно, шукати щось нове, звільнятися сенсу немає, це випробування на "міцність" трудівника триватиме до кінця року. Працюйте менше, але якісно. Сигнал про підвищений навантаженнях -хвороби.

Зміцнюйте домашній тил, шануйте фамільні, національні, культурні традиції, досліджуйте родове коріння. Все, що інвестуєте в сім'ю, повернеться благом протягом року.

ЛЕВИ. Ми мчимо вперед на бойовому коні, який, на жаль, може спіткнутися і намічені плани полетять шкереберть. Зменшіть темп, не сильно розганяйтеся, щоб вийти з мінімальними втратами з цих перипетій.

Увага мисливцям за романтикою: ризикуєте закохатися не в ту людину, сприйняття спотворено. Тому не піддавайтеся на зовнішні провокації, і самі уникайте ролі спокусника. Це фокуси лукавого.

Займайтеся благодійністю, жертовність, співчуття – це "валюта" для оплати допущених раніше гріхів.

ДІВИ. Ваш орієнтир – потаємні бажання, вони довго зріли і тепер вимагають широкомасштабної реалізації. Будьте впевнені в собі, довіряйте власним думкам, що сприятиме теплій задушевній атмосфері з людьми.

Одночасно розщедрюватися на подарунки, економити на задоволеннях не слід. Хочете, щоб вас любили – не шкодуйте серця, гаманця, за збитки не переживайте, все повернеться сторицею!

І не вдавайтеся до авторитаризму, він трансформується в жорстокість, загострить проблеми в сім'ї, зробить вас нещасними в особистому житті, де поки йде болюче відпрацювання негативної сімейної карми (з 14 лютого по 9 листопада), що поглинає левову частку сил.

ТЕРЕЗИ. Ваша пасіонарність в соціумі колосальна, "погоду" робите для всіх, просвітлюєте (або затьмарюєте) уми, формуєте чужу думку. Все залежить від індивідуального рівня духовної зрілості.

Оточення дивиться на вас через мікроскоп, аналізуючи всі недоліки і переваги натури. Байдужих немає. Одні шанують, інші ганять.

Очищайте душевний храм і прагніть до досконалості, інакше славний імідж може постраждати, стрімко впавши з п'єдесталу поклоніння. Закулісних авантюр, швидше за все, не уникнути, але тут ви сам собі господар і зобов'язані не піддаватися спокусі, щоб не нашкодити.

Дружите з однодумцями, соратниками по духу, це святі союзники і покровителі. А улюбленців, підлабузників женіть геть – заведуть у глухий кут. Шлюбні відносини переживають кризу, втім, тут задаєте динаміку ви, а партнер нехай не "брикається", а пристосовується і любить вас.

СКОРПІОНИ. Самітництво – кращий цілитель, акумулятор життєвих ресурсів і духовний наставник для вас. Візьміть тайм-аут, час підводити підсумки минулого року, славити і дякувати Всевишньому за все, що маєте. Нікого не судіть, і не судимі будете. Регулярно моліться для просвітлення розуму!

Використовувати друзів з меркантильної метою сенсу немає, отримаєте дірку від бублика. Особисті бажання теж ілюзорні, йдуть врозріз з духом часу, тому не зациклюйтеся на них. Це вампір.

Зате улюблена справа по творчому покликанню, жертовність, благодійність – ось паливо, яке виведе вашу ракету на орбіту духовної еволюції і внутрішнього перетворення.

Допомагайте нещасним, тіште їх.

СТРІЛЬЦІ. Не вам вирішувати, кого карати, а кого милувати.

Ризикуєте закласти міну під кар'єрний (діловий) фундамент власною завзятістю, принциповістю, догматизмом. Якщо рвоне – звинувачуйте себе. А опинившись на попелищі, усвідомите, що натворили під впливом диктаторських амбіцій.

Втім, можна перестрахуватися, тримаючи себе під залізним контролем. Головне – не піддаватися негативним зовнішнім провокаціям. Ці диявольські "штучки" (з 14 лютого по 9 листопада, їх мета – ганьба і дискредитація) для бездуховних осіб. А побожним вони, як з гусака вода.

Геть заздрість, не заглядайте в чужий гаманець і задовольняйтеся тим, що маєте, це цінний скарб: високий соціальний рейтинг, впливові благословенні друзі.

КОЗЕРОГИ. Дотримуйтеся сімейної та службової субординації. Реставрація відносин "батьки-діти", "начальник-підлеглий" є ключовою благословенною темою. Вчіться правильно управляти і підкорятися в службовому колективі, знаходити спільну мову з сім'єю.

Тест на правильність дій – гармонія взаємин вдома і на роботі. А перекоси загрожують конфліктами, неприємностями.

Поспішайте досягти успіху, зараз вдала пора для реалізації професійного покликання, закладеного природою, і кар'єрного зльоту.

Якщо хворієте – причина недуг кармічна (психосоматична), і має цілющу дію на душу. Підсвідомість очищається від гріховних шлаків, накопичених за довгий час.

ВОДОЛІЇ. Вам доведеться впритул зіткнутися з небезпечними ситуаціями, яких довго уникали, і з честю вийти з цього екстриму, але зі збитками. Не намагайтеся нікого розкошелити, на чужому коні в рай не заїдеш.

Запозичте чужі ідеї, мудрість, знання, досвід, за ними успішна перспектива, а власні поки не підлягають реалізації.

Якщо нещасні в шлюбі, терпіть, без ненависті, головне – йти в ногу з партнером і підтримувати його у всіх починаннях. Брати на себе кермо не слід. Останнє слово за половинкою, яка є однодумцем, союзником, помічником, консультантом.

На службі вас цінують, виконуйте роботу професійно і з душевним трепетом.

РИБИ. Світовідчуття кардинально змінюється, йде переоцінка життєвих цінностей, якщо виникнуть екстремальні ситуації – це на краще, в стресах накопичений негатив переплавляється в позитив.

Шлюбним парам рада: уникайте дуелей, але і не потрапляйте в залежність один від одного, ви дві яскраві незалежні особистості. Однак бажання партнерів зараз першорядні. Не зліться, нехай рулять.

Якщо бізнес (кар'єра) руйнується, замучили конкуренти, вас обдурили з грошима – киньте зневірятися і не робіть аналогічні кроки, метод "око за око, зуб за зуб" посилить зло.

Удача посміхається тим, хто трудиться в підпорядкуванні (по найму), підробляє тимчасово, поставивши хрест на посадових амбіціях. Не цурайтесь найпримітивнішої роботи, адже в ній закладено Божественний сенс.

Джерело