Оплата натурою: нова схема оренди набирає популярність
08.10.2017 18:58

Нерухомість постійно зростає в ціні, і все менший відсоток людей може дозволити собі купити квартиру. Та що там, навіть на оренду не у всіх вистачає заробітної плати. Для зневірених в інтернеті повно "привабливих" пропозицій зняти кімнату, розплачуватися за яку доведеться не грошима.

В обмін на інтимні послуги житло здають в Європі, США, Канаді, Австралії та багатьох інших країнах.

Як правило, орендар - чоловік, який шукає симпатичну дівчину-мешканця. Умови при цьому бувають найрізноманітніші: секс із власником раз на тиждень, статус "цивільної дружини", дружба з привілеями, серйозні стосунки і навіть шлюб.

Для багатьох дам квартирне питання постало настільки жорстко, що вони змушені обирати - інтим із незнайомцем за дах над головою або життя на вулиці.

Такого виду оренда, безумовно, вигідна власникові квартири. Втім, і без проблем не обходиться. Наприклад, влітку 2016 року в США одразу шість жінок подали в суд на орендаря, який здавав їм квартири в місті Осуїго, штат Нью-Йорк, і всім пропонував знизити оплату в обмін на секс.

В Україні подібна схема теж набирає популярність. У соціальних мережах можна знайти цілі групи та спільноти, де користувачі можуть опублікувати оголошення про здачу житла за інтимні послуги.

Нерідко чоловіки-орендарі навіть пропонують дівчині-мешканцеві безкоштовне харчування і фінансову допомогу.