Як поводяться представниці різних знаків зодіаку в інтимному житті
08.10.2017 22:29

Астрологія - наука тонка і таємнича. Це група передбачуваних практик, традицій і вірувань, що описують вплив небесних тіл на земний світ і людину (на її темперамент, характер, вчинки і долю) і, зокрема, можливість передбачення майбутнього по руху і розташуванню небесних тіл відносно один одного і на небі.

Зірки можуть пролити світло на багато аспектів життя, і навіть на інтимне. Сьогодні ми розповімо тобі, до яких висновків прийшли астрологи, досліджуючи цю тему.

Овен

Жінка-Овен - мисливиця і любителька змагань. Якщо бачить, що коханий нудьгує в її присутності через рутину у відносинах, вносить в них різноманітність. Відправляється на пошуки ще одного самця, щоб той склав конкуренцію першому, вступив з ним в кривавий бій, розбавив своєю енергетикою атмосферу стабільності і підняв цінність дами в очах її благовірного.

Телець

Жінка-Телець вперта, як і її зодіакальна тварина. Вона вірна, а якщо любить, то кожною клітинкою. Але коли відчуває, що не отримує нічого у відповідь, шукає того, хто здатний задовольнити потребу в теплі і розумінні.

Близнюки

Вони трохи нерішучі, їм важко тривалий час концентруватися на чомусь одному. В результаті благовірний жінки-Близнюка виявляється не в змозі забезпечити те, що вимагає обраниця від відносин з ним в різні періоди життя.

Рак

Емоції у жінки-Рака б'ють через верх, тому в стосунках вона хоче знайти тиху гавань стабільності, а не американські гірки сварок і примирень. Вона дуже добре розбирається в своїх почуттях. Коли любов проходить, представниця цього зодіакального знаку розуміє це одразу і не тішить себе нездійсненними надіями і ілюзіями. Партнеру вона вважає за краще в цьому не зізнаватися, щоб не завдавати болю. Замість того, щоб розірвати безперспективний зв'язок, починає зраджувати по-тихому.

Лев

Левиці важливо бути в центрі уваги і знати, що головна роль у фільмі під назвою «Життя» відведена їй. Якщо її «режисер» не зможе правильно подати кохану в своєму «кіно», велика ймовірність, що вона піде шукати більш обдарованого. Зате з ним вже буде грати так, що і «Оскар» дати не шкода.

Діва

Жінка-Діва вважає, що все повинно бути правильно. Шури-мури на стороні їй завести складно. Просто соромно стане, якщо чоловік буде пропадати цілими днями, заробляючи копійку в будинок, а вона в цей час стане жити собі на втіху. Від свого чоловіка вона також чекає багато чого. Якщо він в якийсь момент перестане відповідати її високим стандартам, Діва задумається чи потрібні вони один одному.

Терези

Ніжні, кокетливі, пристрасні, гармонійні - гримуча суміш. Здається, створені для зради. Тільки живуть вони не в реальності, а в світі романтики, в якому немає місця зрадам заради задоволення власного его.

Скорпіон

Жінки-Скорпіони дуже люблять життя і, звичайно, всі його інтимні прояви. Вони не соромляться насолоджуватися ними, поки раптом не зустрічають того єдиного. Тоді весь їх магнетизм, сексуальність, чарівність спрямовані на нього одного.

Стрілець

Стрільці не вміють тримати язика за зубами. Таємні романи, навіть якщо і трапляються, то не живуть довго, рано чи пізно жінка-Стрілець про них проговориться. У сексі їй важливо різноманітність. Кожен раз для неї повинен бути пригодою. Якщо в ліжку поселяється рутина, не дивуйся, почувши від коханої невдоволення, а згодом і розсекречення її походеньок.

Козеріг

Жінка-Козеріг кар'єристка. Швидше, вона спрямує всі сили на зміцнення свого авторитету на роботі, ніж на створення сім'ї. Ідеальний партнер повинен підтримувати її в усьому, стати основою руху обраниці вперед, опорою і надійним плечем підтримки і розуміння.

Водолій

Жінки-Водолії в партнері в першу чергу шукають друга. Дружити вони готові з усіма і кожним. Нерідко дружня розмова або листування може перерости в легкий флірт. У цьому випадку головне - вчасно зупинитися. Якщо в постійних стосунках присутні справжні почуття, зробити це буде нескладно, а те, що сталося сприйметься за безневинну гру.

Риби

У цього знаку «балом правлять» емоції. Причому спрямовані вони на співпереживання. Представниця цього знаку піде до іншого, тільки якщо буде на сто відсотків впевнена, що нинішній союз веде в нікуди. Але при цьому буде ще півжиття докоряти собі за те, що з колишнім у неї не склалося, навіть якщо в цьому немає її реальної провини.

Джерело