Казанський: Ми ще дуже багато дізнаємось про цю війну
10.10.2017 08:34

Як наголошує журналіст Денис Казанський, що більше часу минає з початку війни, то більше подробиць розголошують її безпосередні учасники, - інформує новинний портал replyua.net з посиланням на допис, опублікований оглядачем у соціальній мережі.

Так, Казанський нагадує, що з початку війни минуло більше трьох років, а тому учасники цих подій стають все-більш відвертими і розголошують подробиці у соціальній мережі. Наприклад, один із лідерів бойовиків Олександр Ходаковський вирішив розповісти про те, що дійсно сталось з так званими «розстріляними Камазами» у Донецькому аеропорту двадцять шостого травня 2014 року.

Як ми бачимо, він прямо звинувачує Олександра Бородая в тому, що саме він організував винищення росіян для того, щоб продемонструвати «картинку» для кремлівського телебачення. Більше того, лідер бойовиків пише про це як про факт, давно відомий всім навколо.

Власне, чому дивуватись. Ми знаємо,що вбивство кількох десятків військовослужбовців для того, щоб отримати ТБ-картинку – це нормальна практика для «захисників російськомовного населення». Так само у них ніяких сумнівів не викликає бажання стріляти з мінометів по мирному населенню.

Наприклад, Болотов згадував про це перш ніж він «випив кави» з кимось непідходящим і не ліг у могилу. Здається, ми ще чимало дізнаємось про цю війну, - зауважує Казанський.