Фітоняша і королева бікіні: вражаючий приклад мами-одиначки
10.10.2017 22:10

Вона виховує п'ятирічного сина Ваню сама (чоловік покинув вже давно), працює менеджером у будівельній компаній, займається плаванням, володіє титулом "Міс бікіні" та давно визнана кращим тренером із фітнесу в Білорусі. І все, як то кажуть, у перервах між підходами зі штангою.

Надія Митрофанова не дуже любить, коли її відкрито називають популярним зараз словом "фітоняша" – та й спробуй наважся, коли ця мила особа зможе практично вирубити одним ударом навіть сильного чоловіка.

Попри те, що вона досягла значних успіхів у сфері бодібілдингу, харчується зовсім не традиційно, як для фітнес-моделей: частенько ходить у фаст-фуд і ні в чому собі не відмовляє.

Більш того, називає силіконові груди, штучні губи, вії і все, що тільки змінюють жінки заради краси, безглуздям. Мовляв, природність – ось головний козир прекрасної половини. У цьому з нею складно не погодитися.

Навчилася Надія і долати старі образи. Пробачила колишньому все і далі продовжує з ним спілкуватися:

"Шлюб мій закінчився рік тому. Здебільшого виховую сина сама. Благо з колишнім чоловіком добре спілкуємося. Він іноді допомагає…. думала, що залишуся в чотирьох стінах навічно. Не могла уявити себе в нормальному житті. Типова післяпологова депресія. Через неї деякі жінки марніють в декреті", - зізнається красуня.

Але мотивація не змусила себе довго чекати: спортсменка швидко взяла себе в руки і пішла знову до тренажерної зали. Зараз встигає все.

Виконувати свої материнські обов'язки, будувати успішну кар'єру та підтримувати бездоганну фізичну форму:

"Мотивацію я знайшла в дзеркалі. Після пологів, яка б ти не була до них, зберегти себе практично не виходить. Товстою я не була ніколи. Але слабенькою, худенькою - це так. Можна сказати, хиталася від вітру. У підсумку вирішила піти в тренажерку. Відвідувала її раз на тиждень. Плюс займалася вдома, поки дитина спала. Насправді маленькі діти дуже багато сплять - по три-чотири години. За цей час я встигала приготувати, прибрати і 30-40 хвилин присвятити собі улюбленій", - додала вона.