Шокуюче «весілля» 62-річного старого та 11-річної дівчини сколихнуло весь світ
10.10.2017 22:27

Весілля - це один з найголовніших моментів у житті кожної дівчини.

Це торжество в усі часи вважалося одним з найважливіших подій. Однак, всі сприймають його по-різному. Так для нареченого і нареченої весілля - це новий щабель у житті, до якої чоловік і жінка йшли досить довго. А ось для батьків цей день несе радість з легким нальотом смутку - адже їхні діти створили власну сім'ю, вилетіли з батьківського гнізда. Але як же вони чекають цього моменту дорослішання своїх чад, почуття наших мам і тат в цей момент описати складно. Згадайте, як це було? І скільки щасливих сліз в момент вінчання ви бачили на їхніх обличчях.

Цей красивий молодий чоловік Джим Зетцена - житель Каліфорнії, щасливий батько і дід, який умів радіти кожному дню. Він думав, що так буде завжди, однак страшна звістка змусила його змінити погляди.

11 років тому він став найщасливішим на світі батьком, адже його красуня-дружина Грейс подарувала йому крихітну доньку. Щастю не було кінця, а Джим вирішив, що з цього дня він буде жити тільки заради своїх улюблених красунь.

Незабаром у парочки з'явилися діти і навіть онуки. За словами родичів, Джим завжди був зразковим сім'янином.

Джозі була наймолодшою ​​і улюбленою дочкою Джима.

Коли дівчинці виповнилося 10, в сім'ю Зетцена прийшло горе. Під час обстежень в клініці Джиму діагностували 4 стадію раку підшлункової залози. Чоловік розумів, що вже не доживе до весілля дочки, проте не хотів пропускати таку значущу подію в її житті.

Тому йому прийшла в голову геніальна затія: зіграти несправжнє весілля з дочкою, поки він ще в змозі це зробити.

Церемонія одруження була урочистою і зворушливою одночасно. За пару днів до події чоловік замовив торт, ажурне плаття для коханої принцеси, квіткові композиції та покликав друзів на незвичайну весільну вечірку.

Джозі постала перед гостями в красивій білосніжній весільній сукні, а Джим прикупив собі святковим костюм.

Батько підвів дочку до імпровізованого вівтаря, де на них чекав пастор.

Після жалісливої промови священик сказав: «Оголошую вас батьком і дочкою!». На цих словах сльози потекли градом навіть у чоловіків, які до того стійко трималися.

В той день пролилося чимало сліз, але було і багато посмішок. Безсумнівно, Джозі запам'ятає цей знаменний день на все життя.

Джерело https://bdzhola.com/news/shokujuche-vesillja-62-richnogo-starogo-ta-11-richnoji-divchini-skolihnulo-ves-svit