Популярні міфи про жінок, в які чоловіки вірять до сих пір
13.10.2017 11:12

Складається відчуття, що існують спеціальні засекречені підрозділи по створенню міфів про представниць прекрасної статі, які чоловіки дбайливо передають з покоління в покоління.

Ми вирішили пролити світло істини на ці стереотипи і розібратися, як же йдуть справи насправді.

Міф № 1. Ми всі чекаємо принца

Насправді: «Високий, широкоплечий, непристойно багатий і щедрий інтелектуал з густим волоссям і ідеальної посмішкою, який без розуму від дітей і тварин». Під такий опис підійде хіба що Дід Мороз.

На щастя, в житті все простіше. Жінки ніжно люблять своїх злегка похмурих айтішників без кубиків преса, соромливих архітекторів з рум'янцем на щоках і навіть саркастичних травматологів середнього зросту. Аби людина була хороша, а принц чи ні - справа десята.

Міф № 2. Нам потрібні тільки гроші. Багато грошей

Насправді: На жаль, більшість чоловіків просто використовує цей міф як прикриття власної неспроможності в питаннях відносин з прекрасною статтю. Образ «золотошукачки» - не більше, ніж сурогат з конвеєра поп-культури.

Любов до грошей не залежить від статевої приналежності, а жінки давно навчилися добре заробляти самі.

Міф № 3. Ми мріємо про розкішне весілля

Насправді: Далеко не у кожної незаміжньої дівчини під ліжком прихована заповітна коробка з вирізками з весільних журналів, візитками оформлювачів і ескізами весільних суконь. Все частіше ми віддаємо перевагу скромному, але теплому святу в колі рідних і близьких, а то і зовсім їдемо з коханим в подорож прямо з РАГСу. Та й заміжжя в нашому мінливому світі для багатьох втратило сенс.

Міф № 4. Ми чекаємо від вас подвигів у спальні

Насправді: Якщо вже говорити про очікування, то за замовчуванням ми розраховуємо тільки на те, що ви поділяєте наше бажання добре провести час разом. Сцени з фільмів для дорослих далеко не завжди справляють вау-ефект поза екраном, тому спочатку обговоріть з нами сценарій, а вже потім кричіть: «Мотор!»

Міф № 5. Ми не розбираємося в чоловічих захопленнях

Насправді: Ви все ще задаєтеся питанням, зайнятися своїм хобі або провести час з дівчиною? Тоді ми йдемо до вас.

Спробуйте розділити з нами своє захоплення: запросіть у похід, на волейбол або запропонуйте другий джойстик від ігрової приставки. Ви будете приємно здивовані.

Міф № 6. Нам всім властиво фліртувати

Насправді: Привітна манера спілкування, вдалий жарт «в тему» ​​найчастіше говорять тільки про хороше виховання вашої співбесідниці і її легке відношенні до життя. Беріть приклад!

Міф № 7. Нам необхідна романтика

Насправді: Взаємне кохання з першого погляду і на все життя, оберемки квітів, кілограми шоколаду і гори ароматичних свічок, пропозиція руки і серця на фоні Ейфелевої вежі - це, звичайно, трапляється, але набагато частіше в голлівудських фільмах, ніж в реальному житті. І ми в курсі.

Після довгого трудового дня набагато романтичніше виявити порожню раковину на кухні і турботливо зварені пельмені, ніж крокувати по всипаній рожевими пелюстками підлозі під треки Френка Сінатри.

Міф № 8. Ми без розуму від поганих хлопців...

Насправді: Відмінниці люблять не хуліганів, а ті якості, якими вони володіють: сміливість, впевненість у собі, самостійність, енергійність. Ці риси може виявити або розвинути в собі будь-який, навіть самий інтелігентний доцент серйозної кафедри найскладніших наук.

Міф № 9. ...і, звичайно ж, від дітей

Насправді: За статистикою, у 10% жінок материнський інстинкт відсутній в принципі, але є ще маса причин, чому ми можемо не хотіти заводити дітей тут і зараз: від відсутності в полі зору відповідного на роль їх батька чоловіка до банального бажання насолодитися веселим безтурботним життям.

До речі, якщо вірити тій же статистиці, жінки набагато частіше чоловіків скаржаться адміністраторам кафе і ресторанів на галасливих непосидючих карапузів.

Міф № 10. Ми не можемо обійтися без чоловічої допомоги

Насправді: Правда! Ми без вас нікуди. Однак коли у відділі сантехніки симпатична дівчина, посміхаючись, просить вас (а не консультанта) порадити, який з двох змішувачів надійніше, або коли чарівна колега без вашої допомоги вкотре не може відкрити банку кабачкової ікри, згадайте про міф № 6. Вони дійсно намагаються привернути вашу увагу і налаштовані пофліртувати.

Джерело

Важно! Материал подготовлен на основании актуальных научных и медицинских исследований и носит исключительно информационный характер. Данная информация не может быть основанием для установки диагноза или лечения. Если у вас проблемы со здоровьем, для установки диагноза обязательно обратитесь к врачу.