Де моя Діана, чому Саша не дзвонить: у лікарні Харкова драма
30.10.2017 18:10

Від Оксани Євтєєвої (Берченко), яка прийшла до тями після ДТП у Харкові всіма силами намагаються приховати кошмарну правду

Жінці так і не повідомили, що в результаті тієї жахливої аварії загинули її чоловік Олександр та сестра Діана, пише politeka.net.

Як розповів батько дівчини, потерпіла Оксана Євтєєва мало що пам’ятає. Вона тільки-но отямилася після штучної коми: ледь-ледь почала говорити та їсти. Їй не дозволяють дивитися телевізор і користуватися телефоном. Дівчина постійно рветься зв’язатися з близькими людьми.

За словами Берченко, його дочка постійно просить: “Дайте мені телефон. Я хочу зателефонувати Саші! Де моя Діана? Чому Саша не дзвонить?”

Зазначимо, Оксана та Олександр нещодавно зіграли весілля. У шлюбі їм вдалося пожити всього чотири місяці.

Її сестра Діана також готувалась до весілля – торжество було призначено на вересень 2018 року. Ховали дівчину у весільній сукні і фаті.

берченко евтеева

Оксана Євсєєва (Берченко) з сестрою Діаною Берченко

берченко евтеева

Оксана Євсєєва (Берченко) з чоловіком Олександром

Оксана Євсєєва (Берченко) з чоловіком Олександром

Оксана Євсєєва (Берченко) з чоловіком Олександром

Оксана Євсєєва (Берченко) з чоловіком Олександром та сестрою Діаною Берченко

Нагадаємо, 18 жовтня в Харкові на вулиці Сумській позашляховик Lexus в’їхав у натовп людей. За кермом авто перебувала 20-річна Олена Зайцева, яка є прийомною дочкою впливового харківського бізнесмена. На місці аварії загинули п’ятеро людей. Ще шість постраждалих доставили в лікарню у важкому стані.

26 жовтня від отриманих в результаті ДТП травм у лікарні померла сестра Оксани Діана Берченко.