Конфлікти в Коцюбинському спровоковані в інтересах екс-регіонала-забудовника, - журналісти
14.11.2017 19:48

Політична боротьба за селище Коцюбинське, що під Києвом, може бути пов'язана з інтересами забудовника - екс-регіонала Павла Климця, власника компанії Атлант та його лобістів в БПП. І як наслідок цієї боротьби - мешканці селища потерпають від відсутності опалення - йдеться у матеріалі програми Гроші на каналі 1+1.

Ще вчора мешканці перекривали дорогу під Києвом, аби привернути увагу до проблеми з опаленням, яка виникла через безгосподарність та конфлікт селищної голови Ольги Матюшиноі та приватної компаніі.

Як з'ясували журналісти, Матюшина не приймає рішень без депутата від БПП Ольги Черваковоі, яка навіть в стінах парламенту займається лобіюванням інтересів селищної голови, прямо втручаючись у діяльність органу місцевого самоврядування.

Хоча глобально, йдеться в програмі, політичні конфлікти в Коцюбинському провокують в інтересах забудовників - зокрема, будівельної компанії Атлант, яка є одним з найбільших забудовників Коцюбинського і один з керівників якої була радником Матюшиноі.

Власник Атланту - екс регіонал Павло Климець, бізнес партнер київського забудовника Ігоря Ніконова.

Цікаво, що Червакова перед тим як стати народним депутатом від БПП, тісно працювала з регіоналами - входила до Гуманітарної ради при Президетові Януковичу, працювала одним з менеджерів телеканалу Інтер, власником якого є екс глава АП Сергій Льовочкін.

Сама Червакова стверджує, що просто бореться за Біличанський ліс. Щоправда, поки що навіть межі цього лісу не визначені, тоді як селищна голова Коцюбинського Матюшина озвучила про розширення меж селища за рахунок цього лісу.

Наслідком такої боротьби стають системні проблеми, які накопичилися в Коцюбинському, де відсутність опалення - лише одна з проблем, і від яких страждають прості люди, - роблять висновки журналісти.