Іспанська телеведуча випадково оголила груди на червоній доріжці
22.11.2017 16:12

У багатьох знаменитостей частенько трапляються різні конфузи з відвертими нарядами, передає Ukr.Media. Не обійшлася без такої події і червона доріжка премії GQ Men of the Year в Мадриді. Іспанська телеведуча Адріана Абениа, позуючи фотографам, не помітила, як бретелька її сукні злетіла з плеча, тим самим оголивши її груди.

Про що недавно відбулася в Мадриді премії GQ Men of the Year сьогодні говорять у багатьох країнах. Виною тому конфуз, що трапився з відомою в Іспанії телеведучою Адріаною Абениа.

Дівчина з'явилася на червоній доріжці в сексуальному чорному платті на тонких бретелях і з глибоким декольте. Адріана так захопилася позуванням, що не помітила, як бретелька злетіла з плеча, представивши її груди численним фотографам.

Після премії Абениа опублікувала вже став знаменитим знімок і супроводжувала його забавною підписом: «У мене з'явилася ще одна фотографія, яка буде супроводжувати мене все життя». Передплатники оцінили гумор телеведучої і порадили їй не засмучуватися з цього приводу.