Ефективні способи посилити оргазм
22.01.2018 12:31

Ці поради допоможуть вам досягти більш яскравого, потужного і тривалого оргазму

Ну, або просто отримати незвичайні відчуття від сексу.

Стежте за диханням

Зазвичай, перед настанням оргазму люди починають або часто дихати, або зовсім затримувати дихання.

Підіть від зворотного: спробуйте дихати повільно і глибоко.

Це дозволить перебувати в більш усвідомленому стані в момент кульмінації (а значить, краще її відчути) і, можливо, досягти оргазму всього тіла.

Відразу, швидше за все, не вийде, буде потрібна практика. Якщо ж уповільнити дихання вийде, але при цьому бажання почне вщухати, відновіть звичний дихальний ритм.

Рухайтеся

Для яскравого оргазму необхідно розкріпачення. Але часто саме в цей момент близькості люди найбільш напружені і скуті. Одна з можливих причин може полягати в банальній сором’язливості.

Що робити? Для початку проаналізувати, які частини тіла не діють при оргазмі. І мова не тільки про тазову область, а й, наприклад, про руки та ноги.

Крок другий - поекспериментувати і привести тіло в рух. Якщо соромитеся битися у раптових конвульсіях перед партнером, зробіть це в перший раз під час мастурбації.

Відстрочувати оргазм

Відкладений оргазм зазвичай більш тривалий і сильний. І працює це правило як для жінок, так і для чоловіків. Але щоб навчитися відстрочувати фінал, знову ж буде потрібно тренування.

Для початку вам потрібно буде знайти свою точку неповернення, тобто момент, після якого оргазм вже неминучий. Потім кілька разів доводити себе до цього стану і на час припиняти стимуляцію. Спробуйте три-чотири рази відкласти оргазм таким чином, а вже після закінчити. Відчуття напевно будуть куди більш інтенсивними, ніж зазвичай.

Тренуйте м'язи тазу

Вправи Кегеля, спрямовані на зміцнення тазових м'язів, можуть посилити оргазм і вирішити ряд інших проблем: від нетримання сечі до швидкого сім'явиверження.

Стимулюйте клітор і простату

Тут все досить очевидно. Багато жінок взагалі не можуть досягти вагінального оргазму, тому задіяти клітор просто необхідно. Чоловікам начебто пощастило більше: стимуляція пеніса майже завжди призводить до потрібного результату. Але якщо стимулювати ще й простату, оргазм буде набагато сильніше.

Приділіть увагу всьому тілу

Щоб отримати нові відчуття від оргазму, відверніться від геніталій і розширте сексуальну анатомію. Вивчіть інші частини тіла (свої і партнера), спробуйте стимулювати їх різними способами і з різною інтенсивністю.

Концентруйтеся на відчуттях і, головне, не сприймайте дійство як прелюдію.

Нехай все ваше тіло стане повноцінним учасником сексуального процесу - тоді і сам процес, і його результат виявляться більш цікавими.

Правильно використовуйте фантазію

Фантазія може як поліпшити секс і привести до потужного оргазму, так і занапастити все на корню.

У першому випадку мова йде про еротичні думки і мрії, які пара реалізує в сексі. Вони допомагають розслабитися, швидше збудитися і випробувати новий досвід.

Другий вид фантазування - це спосіб одного з партнерів відволіктися від того, що відбувається. Причина може бути в тривожності, складнощі з концентрацією уваги. Тоді слід тренувати усвідомленість і фокусуватися на тілесних відчуттях. Якщо ж справа в тому, що людині щось не подобається в сексі, це привід поговорити з партнером або лікарем (сексологом, психотерапевтом) про свої переживання.

Задіюйте іграшки

З одного боку, секс-іграшки можуть прискорити оргазм: тут мова, скоріше, йде про вібратори і мастурбатори. З іншого, зробити оргазм яскравіше. Наприклад, якщо використовувати їх для додаткової стимуляції: тут доречно згадати про девайси для клітора і простати. А взагалі, іграшки просто можуть зробити те, на що не завжди здатне людське тіло.

Так що у вас є як мінімум три причини заглянути в секс-шоп.

Зверніться до лікаря

У деяких випадках мова йде вже не про те, щоб поліпшити оргазм, а про те, щоб просто його досягти. Якщо ви зіткнулися з такою проблемою або якщо оргазми стали менш яскравими і сильними, ніж раніше, варто звернутися за професійною допомогою до сексолога, гінеколога або просто терапевта.

Важно! Материал подготовлен на основании актуальных научных и медицинских исследований и носит исключительно информационный характер. Данная информация не может быть основанием для установки диагноза или лечения. Если у вас проблемы со здоровьем, для установки диагноза обязательно обратитесь к врачу.