Ведуча ТСН розплакалася у прямому ефірі
27.01.2018 16:57

25 січня, на телеканалі "1+1" вийшов зворушливий відеосюжет "ТСН" про тяжкохворого хлопчика і його друга, який пішов на хоробрий вчинок заради нього. Коли Лука дізнався про страшний діагноз Микити, він почав справжню акцію по його порятунку. І здивував навіть дорослих!

Микита Федоренко останні півтора року перебуває в столичній клініці "Охматдит". 8-річний хлопчик з лейкемією (раком крові) ні на секунду не може покинути свій маленький стерильний бокс, який вже став для нього домом. Його найзаповітніша мрія - нарешті покинути стіни лікарні і зустрітися з другом Лукою.

В один із приїздів на курс лікування батьки 8-річного Микити орендували квартиру неподалік від будинку, в якому жила сім'я Луки. Хлопчики швидко знайшли спільну мову. Коли Лука дізнався про діагноз товариша, тут же почав шукати для нього донорів серед своїх однокласників. Але йому пояснили, що дітям не дозволяють брати участь в подібній ролі.

Тоді Лука організував масштабний благодійний ярмарок по збору коштів для лікування товариша. Хлопчики мають великі надії на підтримку і розуміння дорослих, але не зовсім в ній впевнені. В кінці відеосюжету Лука зазначив: «Раптом їм взагалі все одно на дітей, які хворіють?»

Коли слово перейшло до ведучої "ТСН" Наталі Мосейчук, вона не змогла стримати сліз. З тремтінням в голосі вона сказала:

«Після таких слів вірю, що ви зробите все, щоб хлопці дружили до старості. Адже вам не байдуже».

Після цього Наталя взяла невелику паузу, щоб заспокоїти свої емоції, і продовжила роботу в прямому ефірі, як справжній професіонал.

Дивись відео, як Наталя Мосейчук розплакалася в прямому ефірі.