Істеричний припадок екс-регіоналки в Москві потрапив на відео
01.02.2018 09:46

Скандально відома екс-депутат “Партії регіонів”, яка втекла з України, Олена Бондаренко влаштувала істерику на пропагандистському каналі «Росія-1» через закон про реінтеграцію Донбасу.

Так, скандальну екс-регіоналку обурило покладання на Росію обов’язку відшкодувати моральний і матеріальний збиток жителям тимчасово окупованих територій.

“Я хотіла б звернути увагу на прийнятий нещодавно так званий закон про деокупацію Донбасу. Він, по суті, легалізує військове насильство і фактично дає повністю безправ’я мирному населенню і повноправності, взагалі бєспрєдєл, з боку військових. Він повністю легалізує військове свавілля!” – висловилася вона.

За версією Бондаренко, новий закон дає право без рішення суду заходити в будь-яке житло, конфіскувати майно і навіть застосовувати “каральні заходи” за колаборацію.

Крім того, втікачка екс-регіоналка заявила, що документ наділяє надзвичайно широкими повноваженнями президента України, включаючи право вводити воєнний стан, що нібито спричинить за собою скасування виборів в 2019 році.

“Приїхали. Тобто, у нас через рік намічаються вибори в країні, а їх в принципі може не бути, тому що очевидно, що панове такі, як Порошенко, Турчинов, Парубій і іже з ними, явно, якщо це буде чесна політична боротьба, вони не те, що з тріском програють – вони в підсумку ризикують опинитися у в’язниці. І тому для них вкрай важливо ці вибори відтягнути”, – заявила вона.

Однак головна її претензія до закону про реінтеграцію Донбасу стосується того, що Україна офіційно поклала всю відповідальність за вчинені на Донбасі злочину на країну-агресора. На думку Бондаренко, таким чином, офіційний Київ вирішив легалізувати свою відмову від відповідальності за жителів тимчасово окупованих територій.

“Вперше раптом вводять відповідальність за моральний і матеріальний збиток на Донбасі, яка була заподіяна людям, знаєте, на чию сторону? Російської Федерації! У нас, виявляється, тепер згідно із Законом України РФ відповідає за відшкодування цього збитку. Дурість, абсурдність, але вона закріплена тепер законом України, за який проголосували 280 недодепутатов наших, які не розуміють наслідків за цим законом. тобто, по суті, Україна як держава мало того, що не виконує свої умови по соціальних виплатах, по захисту населення, по переселенців ам, по людях, які знаходяться зараз на Донбасі, вони ще легально відмовилися від відповідальності”, – гнівно підсумувала одіозна Бондаренко.

У мережі коментують істерику екс-регіоналки: «Ленка-патріотка знову незадоволена», «Вони герої на Кремлівських ТВ каналах, це їх зоряний час в політиці», «Ленка лавашка», «Лена прозріла по істинному змісту Закону про реінтеграцію, але з оцінкою помилилася… як завжди».