Ви не повірите: ось, що в жіночому тілі приваблює чоловіків найбільше
06.02.2018 05:51

"Чоловіки люблять очима" - і це правда. Тим не менш, у світі існує помилкова думка про те, що їх уваги удостоюються лише деякі частини жіночого тіла. Все не так, наш список розвіє всі міфи і помилкові очікування.

10. Ноги

Ноги завжди удостоюються чоловічої уваги, особливо на високих підборах і в короткій спідниці. Волею-неволею, потенційний кавалер задивиться. Тільки пам'ятай, вони повинні бути стрункими, підтягнутими і рівними. Як не крути, а в даному пункті без параметрів ніяк.

9. Спина

Як не дивно, але спина, ймовірно, одна з найменш популярних частин тіла, які жінки назвали б сексуальними для чоловіків. У цьому вони помиляються, досить лише згадати гарячі фотосесії, де часто представляється погляду струнка і красива спинка. А сукні з вирізом? Як це може бути не привабливим? Дівчина, яка вміє красиво витягнутися і вигнути спинку, змусить збудитися будь-якого чоловіка. Додаткову сексуальність додає татуювання біля плеча або попереку.

8. Живіт

Живіт - частина жіночого тіла, яку не варто запускати, інакше вона навряд чи буде привабливою для чоловічого погляду. За словами більшості чоловіків, їм приємно бачити підтягнутий живіт, але не позбавлений округлостей. Тому під час тренувань, сильно не захоплюйся сушінням тіла.

7. Волосся

Чоловіки люблять волосся, коли вони зібрані в недбалий пучок або спадають м'якими хвилями по плечах. А ось короткі стрижки скоріше ні, ніж так, адже волосся, ще один фактор, який тільки додає жіночності.

6. Стегна

Завжди - так. Чоловіків збуджують округлі стегна, які плавно рухаються під час ходи. І так буде завжди, даний фактор ніколи не покине топовий список по сексуальності.

5. Посмішка

Життєрадісна і весела дівчина завжди приваблює чоловіків. Хлопець набагато охочіше познайомиться з дівчиною, яка посміхається і радіє життю, чимось захоплена, але не схожа на сіру хмару. Врахуй цей момент і і посміхайся частіше.

4. Губи

Повні губи часто здатні привернути увагу чоловіків, але не варто дуже старатися з яскравими і темними тонами помади, які відвернуть увагу від інших важливих частин твого обличчя.

3. Груди

Ось ми і дісталися до найочевидніших частин тіла. Глибоке декольте здатне змусити чоловіка розщедритися і витратити на частування дами трохи більше, ніж планувалося спочатку. Так вийшло, що більшість жінок, які мають великими грудьми, люблять виставляти її на загальний огляд, і навряд чи оточуючі їх чоловіки скаржилися на це хоч колись. Але якщо природа не нагородила тебе значним бюстом, не переймайся, не всі люблять великі груди, є цінителі маленької і пружною.

2. Сідниці

Відмінні сідниці з лишком компенсують скромні розміри грудей. Найчастіше, це лише питання особистих уподобань чоловіків: багато хто любить великі груди, інші ж ласі на сідниці. За даними опитувань, тут переваги чоловіків настільки різноманітні, що будь-яка жінка може знайти собі партнера, який оцінить її форми по достоїнству.

1. Очі

Чоловіки люблять дивувати! На перше місце нашого списку, як не дивно, потрапили жіночі очі. За даними опитувань, незалежно від того, якими формами володіє дівчина, все може вирішити один сексуальний погляд. Ось тільки треба вміти красиво поглядати на чоловіка. Не бійся тренувати свої жіночі хитрощі.