Політолог Матвієнко пояснив, чому «танці влади навколо Саакашвілі» є непристойними
06.02.2018 14:07

Саакашвілі не є носієм стратегічних змін в Україні, яких вона дуже потребує, тому вся його діяльність полягає в епатажних і малозмістовних акціях протесту. Про це в ексклюзивному коментарі інтернет-виданню Новини України – From-UA розповів політичний експерт Костянтин Матвієнко.

На думку нашого співрозмовника, ніякої популярності у пана Саакашвілі в Україні немає.

«Рівень довіри до так званого «Руху нових сил» не перевищує 2%. Суспільної бази прибічників у пана Саакашвілі немає. Він не є носієм стратегічних змін в Україні, яких вона дуже потребує, тому вся його діяльність полягає в епатажних і малозмістовних акціях протесту і всіляких маршах», - каже експерт.

«Я не бачу в панові Саакашвілі українського політика, але він є українським громадянином. Йому надано громадянство указом президента України згідно Конституції. Ніхто не може бути позбавлений громадянства. Всі ці танці влади навколо Саакашвілі є непристойними. Якщо повернути час та подивитися, чи є якісь хиби в його анкеті чи ще якісь обставини - все одно ніхто не має права вигнати його як громадянина України», - додає співрозмовник видання.

Нагадаємо, інтернет-видання Новини України - From-UA раніше повідомляло про те, що рішення суду про визнання законним відмови Державної міграційної служби надати колишньому Президенту Грузії Михайлу Саакашвілі статус біженця або персони, яка потребує додаткового захисту, вступило в силу.