«Розумію, чому Юра п’є»: новий скандал з дружиною Луценка
09.02.2018 21:49

Заява нардепа Ірини Луценко про те, що вона сама шиє собі одяг підняла хвилю обговорень серед українців, але увагу привертає не лише це.

Як свідчать коментарі читачів Політека, громадяни країни впевнені, що їх черговий раз цинічно обманюють, пише Украина Online.

«Бідна жінка, грошей зовсім немає. Сама собі шиє. А жінку тисячоліття їй треба дати за те, що вміє так брехати і не соромитися…», «Яскравий приклад, як гроші і влада псують людину. Така ж уже швачка-мотористка. Найприкріше те, що брешуть народові прямо в очі, роблячи з нас таких дебілів!!!», «Піариться, як на першу леді, вирішила, що зловила золоту рибку, а сама ще цього не зрозуміла, що вона вже стара баба біля розбитого корита…», – йдеться в коментарях.

Також багато хто звернув увагу на зовнішній вигляд дружини генерального прокурора і припускають, що вона скористалася послугами пластичного хірурга, які не пішли на користь.

«Це вже не жінка», «Блін, так вкололи ботокс, що брови підстрибнули до рівня скронь і називаються «брови Мефістофеля» (диявола чи то пак). У вилиці може пластикові імплантати всунули», «Що у неї з пикою? Це взагалі жінка? Травесті діви виглядають жіночніше і привабливіше», «Тепер я Юру розумію чому він бухає… «краса-страшна сила»», «Це той випадок, коли пластика пішла не на користь, справжній орк), чучмек III тисячоліття», «Не показуйте це, бо чоловіки стануть імпотентами!», «Жах, яка страшна», – пишуть у мережі.