Корчинський: Українці не вміють розмовляти, вести переговори і укладати угоди
15.02.2018 13:59

Будь-якій контакт Порошенка з Путіним викликає тривогу у всіх людей доброї волі. Про це в ексклюзивному коментарі журналісту інтернет-видання Новости Украины – From-UA розповів український політичний і громадський діяч, журналіст і телеведучий Дмитро Корчинський.

Коментуючи вчорашню телефонну розмову між президентом України Петром Порошенком і президентом Росії Володимиром Путіним, в ході якої Порошенко висловив співчуття у зв'язку з катастрофою Ан-148, наш співрозмовник зазначає наступне: «Українці завжди програють в розмовах. Ми не вміємо розмовляти, вести переговори і укладати угоди. Як тільки ми починаємо покладати угоди, розмовляти і вести переговори, ми одразу програємо. Тобто краще всього, коли українці просто мовчки стріляють, і все відбувається нормально».

За словами Корчинського, будь-якій контакт Порошенка з Путіним викликає тривогу у всіх людей доброї волі.

«Ті розмови взагалі недоречні і непотрібні. Взагалі будь-яка розмова з ворогом до того, як він не полишив нашу територію, недоцільна. Початок переговорів можливий тільки після того, як вони уберуться за межі території України. І переговори мають стосуватися їхньої капітуляції. До цього розмови недоцільні. Тобто, виходячи з загального принципу, Порошенку недоцільно розмовляти з Путіним ні про що», - впевнений політик.

Нагадаємо, прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков підтвердив інформацію про телефонну розмову між президентом України Петром Порошенко і президентом Росії Володимиром Путіним, яка відбулася 12 лютого. За словами прес-секретаря Путіна, розмова відбулася 12 лютого з ініціативи Києва, і Порошенко висловив співчуття у зв'язку з катастрофою Ан-148.