Зґвалтування 15-річної закарпатки: стали відомі нові подробиці
13.03.2018 12:15

Як стало відомо zakarpatpost.net, п’ятеро мукачівців зґвалтували свою жертву вночі.

Про це розповіли редакції закарпатської газети «НЕДІЛЯ» у Мукачівському відділі поліції ГУНП в Закарпатській області. До правоохоронців дзвінок від 36-річної матері потерпілої поступив о 4 годині ранку 10 березня. На той час дівчина була вже вдома. Слідчі негайно виїхали до неї і опитали і її, і матір.

Відтак 15-річну дівчину доправили для проходження судово-медичної експертизи.

Як поінформував наше видання начмед Мукачівської ЦРЛ Мирослав Гавришко, огляд, згідно з законом, проводили не у їхній медичній установі, як про це написали деякі витання, а в Закарпатській обласній дитячій лікарні.

Головний лікар медзакладу Роман Шніцер це підтвердив.

Судмедексперти виявили на тілі мукачівки тілесні ушкодження, а саме синці на голові, на ногах. Тож логічно, що насильники застосовували до жертви не лише сексуальне, але й фізичне насилля.

Наразі усіх п’ятьох підозрюваних затримано. Четверо з них були раніше судимими. І, що важливо, з дівчиною, яку вони зґвалтували усі були раніше знайомі, навіть проживали в одному мікрорайоні.

За фактом відкрито провадження по частині 3 статті 152 Кримінального кодексу України, (Зґвалтування, вчинене групою осіб, або зґвалтування неповнолітньої чи неповнолітнього), що карається позбавленням волі на строк від 7 до 12 років.